Frumusete & Ingrijire

#inghetarea celulelor pielii #procedura cosmetica #elixir tinerete

Inghetarea celulelor pielii - secretul tineretii vesnice! Afla cat costa procedura care invinge batranetea!

Cercetatorii elvetieni au descoperit secretul tineretii fara batranete: inghetarea celulelor pielii! Este vorba despre o procedura cosmetica revolutionara, deja lansata pe piata, la care orice femeie dispusa sa plateasca aproape 50.000 de euro poate recurge, pentru a iesi invingatoare din lupta cu batranetea!

Tineretea fara batranete este asteptarea pe care orice femeie o are de la o procedura sau un produs cosmetic, indiferent ca este vorba despre o crema, un tratament spa sau o operatie estetica. Desi de-a lungul timpului, companiile cosmetice s-au laudat cu lansarea multor produse si tratamente de intinerire a pielii, niciuna dintre ele nu a dat rezultatele mult-asteptate de femei.

Cum se ingheata celulele pielii?

Cercetatorii elvetieni sunt singurii care au inventat o tehnologie revolutionara prin care "vand" elixirul tineretii oricarei femei cu dare de mana, dar care si garanteaza o piele stralucitoare, ferma si catifelata, la varste inaintate.

Procedura revolutionara de infrumusetare este deja disponibila ca tratament cosmetic si presupune recoltarea unor probe de sange si piele, la varsta tineretii, in vederea inghetarii celulelor din acestea.

Dupa prelevare, celulele de piele sunt transformate in celule stem, astfel incat, la momentul in care vor fi reintroduse in corp si vor reintineri organismul, sa nu fie respinse de organism. Celulele sunt inghetate la temperaturi de -180 de grade Celsius, in containere speciale, care sunt stocate si depuse la cele trei banci de profil existente in lume: Singapore, Elvetia si Dubai.

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!

Ca multe alte lucruri pe lumea aceasta, si tineretea are pretul ei, care nu este deloc de ngelijat. Costurile procedurii cosmetice de inghetare a celulelor pielii in vederea mentinerii frumusetii si tineretii corpului ajung pana la 47.000 de euro, o nimica toata pentru vedete si persoane cu bani care ar face orice sa stearga semnele trecerii anilor de pe corpul lor, dar un efort substantial si un vis aproape imposibil pentru persoanele cu venituri mici si medii.

Tehnica de inghetare a celulelor pielii este folosita astazi ca tratament cosmetic, insa pe viitor, oamenii de stiinta spera sa foloseasca aceasta procedura revolutionara si in scopul chirurgiei estetice reparatorii, in cazul desfigurarii aparute in urma unor accidente severe.


Sursa foto: Services.flikie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare