Frumusete & Ingrijire

#sanatate #yoga #ingrijire ten #frumusete si ingrijire # yoga faciala

Incearca yoga pentru fata pentru a reduce ridurile

De la "Nevestele Disperate" dependente de botox, pana la celebritatile care incarca toate tratamentele antiagind, precum Gwyneth Paltrow si Jennifer Aniston, in ultima vreme toata lumea vorbeste despre yoga faciala.

Yoga faciala reprezinta un set de exercitii pentru fata care promit sa relaxee si tonifice musculatura fetei. In principiu, yoga pentru fata functioneaza la fel ca si yoga pentru corpul tau.

Sustinatorii acestei noi forme de miscare si ingrijire a fetei sustin ca yoga faciala relaxeaza intreaga musculatura a fetei, ceea ce imbunatateste calitatea pielii si previne aparitia ridurilor. Liniile fine de expresie vor disparea si ele in timp, iar fata ta va arata intinerita si revitalizata.

Astfel, yoga faciala este o alternativa naturala si sanatoasa, fara efecte secundare, la tratamentele cu botox.

Relaxarea muschilor faciali, in special a celor care mentin tensiunea, precum falcile, sprancenele sau fruntea, poate contracara ridurile, cu ajutorul grimaselor pe care le facem zilnic.

Muschii faciali nu pot alerga pe banda sau ridica greutati, insa, cu ajutorul degetelor poti aplica presiune sau te poti juca cu anumite expresii faciale, care ajuta la tonifierea si intarirea musculaturii. Yoga faciala nu va duce la disparitia totala a ridurilor, insa va imbunatati aspectul pielii.

Iata mai jos cateva exercitii de yoga faciala care vor imbunatati aspectul fetei tale:

Pozitia "Surprinde-ma". Acest exercitiu este benefic pentru muschii de pe frunte. Pentru a-i relaxa, deschide ochii, astfel incat sa expui cat mai mult din albul lor. Tine ochii asa pana cand ochi incep sa lacrimeze. Prin mentinerea acestei expresii, vei lucra muschii fruntii si pe cei din jurul ochilor.


Foto: totalbeauty.com

Pozitia "Bosumflat". Pentru a tonifia obrajii, insprira adanc pe gura si apoi incearca sa expiri cu ajutorul obrajilor, ca o broasca. Aceasta pozitie intareste muschulatura obrajilor si previne lasarea lor. Daca ii vei obserca pe cantaretii de saxofon, vei observa ca au intotdeauna obraji fermi.



Foto: totalbeauty.com

Pozitia "Preseaza tamplele". Preseaza tamplele cu degetele si trage bine de ochi, ca si cum ai forma ochi de chinezoaica. Apoi, inchide si deschide ochii, fara a misca alti muschi decat pleoapele. Pentru aceasta miscare, ai grija ca tenul sa fie curat si bine hidratat.


Foto: totalbeauty.com

Pozitia "Fata de papusa". Zmabeste cu toti dintii la vedere si apo preseaza delicat cu degetele in spatiul dintre nas si buze. in acest fel vei tonifia muschii din zona nasului si buzelor, dar si a pometilor. Atunci cand aplici presiune asupra muschilor, muschii raspund la randul lor, iar acest lucru ii face mai plini si tonifiati.



Foto: totalbeauty.com

Pozitia "Pui de pasare". Pentru a preveni lasarea pielii gatului si a barbiei, preseaza cu limba in cerul gurii, apoi zambeste si inghite in timp ce iti ridici barbia catre tavan. Chiar daca iti hidratezi pielea, pielea gatului este prima afectata de trecerea timpului. Aceasta pozitie este benefica si pentru alti muschi ai fetei, pe care ii tonifica.



Foto: totalbeauty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare