Frumusete & Ingrijire

Implanturi mamare

Daca natura nu a fost foarte darnica fata de anumite femei, medicina moderna a gasit metode de a transforma complexele in calitati. Implanturile mamare cu nu mai reprezinta nici la noi o piedica in a face din doamne si domnisoare adevarate dive.
Sunt foarte multe mituri care circula in legatura cu implanturile mamare si cu consecintele pe care acesta le poate avea asupra sanatatii. Dar medicina le asigura pe care intentioneaza sa isi faca un cu silicon , ca nu exista riscuri Felul substantei cu care se face implantul este de mai multe feluri si se alege impreuna cu medicul estetician care va efectua implantul.
  • Implant cu ser fiziologic. Acest tip de implant este cel mai des utilizat deoarece substanta din care este facut implantul se regaseste si in corpul uman. Dezavantajul este ca acest tip de implant nu se integreaza sufficient de bine in organism;
  • Implant cu silicon. Sunt cel mai indicat tip de implant si se numara printre preferatele tuturor femeilor care apeleaza la chirurgia plastica pentru marirea sanilor. Dupa un astfel de implant sanul capata un aspect natural.
  • Cel de-al treilea tip de implant care se practica este o combinatie intre cel cu gel fiziologic sic el cu silicon; In general nu exista contraindicatii cu la implanturile mamare. Evident ca organismul are tendinta initial de a respinge orice corp strain, dar dupa o perioada de refacere, nu vor exista complicatii. Cercetarile care s-au facu pana acum in acest domeniu au aratat anumite zvonuri care circula in legatura cu aceasta procedura medicala nu sunt intemeiate. Cea ai mare preocupare era aceea ca implantul mamar ar produce cancer de san. Un lucru in totalitate fals, deoarece cazurile din care se produce cancerul de san sunt cu totul altele. De asemenea, tot medicina de specialitate a demonstrat faptul ca nu se poate face alergie de la silicon –acesta fiind un alt motiv din cauza caruia femeile erau ingrijorate. Sensibilitatea sanilor si a pielii din jur va creste, dar daca sunt respectate conditiile de igiena si protectie atenta a acestei zone, problemele nu vor exista iar rezultatul va fi cel asteptat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare