Frumusete & Ingrijire

#crema hidratanta # Himalaya Herbals #produse Himalaya #Himalaya Herbal Healthcare Romania

Iarna aceasta imbraca-ti pielea in cremele hranitoare de la Himalaya!

In zilele friguroase de iarna nu-ti doresti decat sa parcurgi cat mai repede drumul de la birou catre casa, sa faci o baie fierbinte, sa te pui in pat, sub patura moale, cu o cana de ciocolata calda in maini si sa privesti pe geam, acum nepasatoare, varfurile pomilor miscandu-se sub vantul rece de afara.

Temperaturile scazute iti streseaza organismul, astfel ca principala ta grija in sezonul rece este sa-ti conservi temperatura corporala, sa ai parte de suficienta caldura astfel incat sa te simti confortabil si organismul sa nu sufere. In conditiile in care corpul uman nu e construit sa faca fata, fara ajutor din exterior, temperaturilor foarte scazute, este firesc sa fie asa. Deschizi caloriferele la maxim, porti mai multe straturi de haine, cauti prin garderoba puloverele din lana si accesoriile pufoase.

Din pacate, insa, nu doar frigul, ci si toate aceste masuri pe care le iei impotriva lui sunt agresive si afecteaza principala linie naturala de protectie a corpului: pielea. Materialele de tip lana sau sintetice pot cauza prurit (mancarimi ale pielii), nu permit evaporarea transpiratiei si pot cauza iritatii, iar apa fierbinte indeparteaza uleiurile naturale ale pielii si o deshidrateaza. Acelasi efect il au expunerea la frig, dar si frecarea continua a pielii de gulere, maneci, fulare, de bluzele groase. Bariera de lipide este afectata, iar pielea devine predispusa la uscaciune si iritatii. Daca pielea nu este rehidratata, daca bariera de lipide nu este refacuta, pot aparea microfisuri si inflamatii, pielea isi pierde stralucirea, ii este afectata elasticitatea si apare senzatia de disconfort sau de „piele care tine”.

Pentru a preveni problemele pielii specifice sezonului rece, opteaza pentru haine si accesorii din bumbac, care absorb transpiratia si nu provoaca iritatii, evita baile fierbinti sau foarte lungi, oricat de placute ar fi, foloseste un umidificator de camera pentru a preveni deshidratarea tenului si imprieteneste-te cu cremele pe baza de ingrediente naturale, care hranesc in profunzime si protejeaza pielea.

Pentru toate momentele de pe parcursul zilei cand simti ca pielea are nevoie de o mica interventie salvatoare, Himalaya Wellness recomanda Crema hranitoare pentru fata, gat si corp cu Ginseng indian si Aloe vera. Pentru ca are o textura usoara, non-grasa, care nu incarca porii, o poti aplica fara griji ori de cate ori e nevoie. Ginseng-ul indian are efect antioxidant si protejeaza pielea impotriva factorilor poluanti si a climei uscate, iar Aloe vera previne iritatiile, sustine procesele naturale de regenerare ale pielii, hraneste si hidrateaza in profunzime.

Indiferent ce tip de ten ai – uscat, normal, gras sau mixt – una dintre regulile de aur pentru protectia pielii in zilele foarte reci este sa inlocuiesti cremele pe baza de apa cu cele pe baza de uleiuri naturale. Acestea refac bariera de lipide a pielii, o protejeaza impotriva efectelor nocive ale frigului si nu permit pierderea unei cantitati mari de apa si deshidratarea sa in exces. Crema intensiv hidratanta de la Himalaya Wellness cu ulei din germeni de Grau si ulei de Migdale dulci este ideala pentru protectia pielii iarna. Uleiul din germeni de Grau este o sursa naturala bogata de vitamina E, care protejeaza impotriva factorilor nocivi de mediu, are efect antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi. Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine si acizi grasi esentiali, hraneste si catifeleaza pielea uscata, incetineste procesele de imbatranire a pielii, sustine regenerarea celulara. Pentru ca se absoarbe usor in piele si nu o lasa grasa, uleiul de Migdale dulci este recomandat pentru toate tipurile de ten. Crema intensiv hidratanta de la Himalaya Wellness iti lasa pielea hidratata, catifelata, supla si protejata.

Atat Crema hranitoare, cat si Crema intensiv hidratanta de la Himalaya Wellness pot fi gasite in varianta de 150 ml, pentru ritualurile aprofundate de ingrijire de acasa, sau in varianta de 50 ml, perfecta pentru buzunarasul din geanta sau sertarul de la birou.

Iarna aceasta, pe sub haine si fulare, poarta cremele pentru ingrijirea si protectia pielii de la Himalaya Wellness!

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta utilizata este atent selectionata, studiata si testata individual pentru eficacitate. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti. Gama de cosmetice Himalaya contine produse cu ingrediente active 100% naturale din plante, rezultate ale imbinarii dintre principiile ayurvedice si tehnologia avansata. Himalaya a descoperit si a introdus in domeniul cosmetic plante cu proprietati benefice inedite din flora himalayana, foarte putin cunoscute in Europa, pentru a desavarsi cele 4 categorii distincte ale gamei de ingrijire personala: ingrijirea parului (sampoane, balsamuri, masti, tratamente), ingrijirea fetei (masti, exfoliante, creme, demachiante, lotiuni tonice), ingrijirea corpului (creme, sapunuri, lotiuni) si igiena orala (paste de dinti).

Crema hranitoare si Crema intensiv hidratanta sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare