Frumusete & Ingrijire

#ten frumos #ingrijire ten #masca

Hexisept + Face Mist, ten frumos chiar si cu masca

Vremurile complicate pe care le traim ne-au fortat sa ne adaptam la un nou stil de viata, sa ne obisnuim cu gesturi si obiceiuri pe care nu ni le-am fi imaginat vreodata ca vor face parte din normalitate. Masca s-a transformat dintr-un articol destinat cu precadere personalului medical intr-un obiect absolut necesar pentru fiecare dintre noi.

 

Timpul ne-a ajutat sa ne obisnuim cu purtarea ei, chiar si cu faptul ca de multe ori am fost privati de zambetul celor dragi sau pur si simplu de expresiile faciale ale celor cu care interactionam zi de zi. Unii dintre noi au ales chiar sa o asorteze propriului stil vestimentar, ceea ce nu demostreaza decat o capacitate si mai mare de adaptare la situatia de fapt.

Indiferent de modelul ales, de locul sau de numarul de ore in care am fost nevoiti sa o purtam, cu totii am simtit ca tenul are de suferit. De aici si necesitatea adoptarii unui ritual mai complex de ingrijire pentru a preveni sau trata iritatiile nou aparute.

Nu-i asa ca in tot acest timp v-ati intrebat daca exista un produs cosmetic special conceput sa ne scape de aceasta problema? Ei bine, solutia salvatoare exista! Hexisept + Face Mist, un spray creat pentru tenul iritat din cauza purtarii mastii, poate fi folosit cu succes chiar si peste machiaj.

Care sunt beneficiile?

  • Calmeaza iritatiile si mancarimea
  • Regleaza secretia de sebum
  • Reduce imperfectiunile
  • Hidrateaza si catifeleaza
  • Confera senzatie de prospetime.

Ce contine acest produs si cum actioneaza ingredientele?

  • Uleiul esential de portocale prezinta activitate antimicrobiana cu spectru larg si are efecte antiinflamatoare, stopand dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii si ajutand la tratarea acneei. Datorita continului mare de vitamina C, uleiul esential de portocale este benefic pentru combaterea semnelor imbatranirii, precum ridurile si petele intunecate, datorita complexului de bioflavonoide ce ajuta la tonifierea capilarelor, venelor si a sistemului vascular si imbunatateste elasticitatea pielii prin cresterea productiei de colagen, protejand si catifeland tenul.
  • Uleiul esential de rozmarin are actiune antibacteriana si antiherpetica. Contine un numar mare de substante nutritive precum vitamine si minerale.
  • Niacinamida reduce inflamatiile de la nivelul tenului cu efect benefic asupra imperfectiunilor tenului, dar si prin inducerea epitelizarii la locul afectat. Creste sinteza ceramidelor de la nivelul pielii, reducand senzatia de mancarime ce ar putea fi un semn de disconfort in momentul purtarii mastii pe o perioada prelungita. Reduce eficient secretia de sebum ce poate favoriza aparitia acneei, contribuind la accentuarea imperfectiunilor de la nivelul fetei.
  • Clorhexidina este un antiseptic bine cunoscut si tolerat, cu attiune bactericida impotriva microorganismelor implicate cel mai frecvent in infectii cutanate.
  • Dexpantenolul are se absoarbe foarte usor si astfel efectul este mult mai rapid. Dexpantenolul favorizeaza normalizarea functiei epiteliale. Local creste nivelul de hidratare a pielii, mentinandu-i fermitatea si elasticitatea.
  • Extractul de Aloe are un continut controlat de aloina, conferind astfel siguranta ridicata produsului (nu e iritant). Extractul de Aloe accelereaza procesele de vindecare a ranilor.

Pentru noutati despre produsele Fiterman Pharma ne poti urmari atat pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/, cat si pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Hexiasept + Face Mist poate fi achizitionat si din magazinul online al companiei: www.shopfiterman.ro.

Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 25 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

Surse foto: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare