Frumusete & Ingrijire

#lentile de contact #lentile #lentile-contact.com

Ghid pentru citirea fericirii in privirea unei femei

ADVERTORIAL

Ma intreb adesea ce inseamna, de fapt, sa fii femeie. Unii spun ca esti femeie atunci cand iti sclipesc ochii la vazul unei perechi de pantofi intr-o vitrina sic. Da, este ceva specific noua, doamnelor, domnisoarelor, dar nu acest lucru ne defineste. Mai degraba ne reprezinta felul in care ne privesc ceilalti.

Felul in care te-a sorbit din priviri iubitul din facultate la balul de absolvire, dupa ce il lasasesi cu ochii in soare in primul an.

Cum femeia in varsta din parc s-a vazut in tine. Demna, frumoasa, fermecatoare.

Cum bunica te priveste indelung, chiar daca trenul a plecat de mult din gara ...

Cum tatalui tau ii apar lacrimi in ochi, de fiecare data cand te vede atat de matura. Pe un obraz se prelinge mandrie, pe celalalt curg siroaie de dor. Dor de vremurile in care erai o fetita. O fetita voioasa, cu te miri ce cantitati gigantice de energie. Erai fericita atunci?
 

Inocenta copilariei

Si daca da, ce te facea fericita? Surasul copiilor din vecini, joaca, prajiturile de casa? Ti-e dor de felul in care faceai ochi mari de fiecare data cand aveai voie sa pleci la plimbare cu amicii? Poate ca nu si clipele de atunci, dar privirea aceea inocenta o poti readuce chiar acum. Cei de la Bausch+Lomb s-au ocupat de implinirea acestei dorinte si au creat lentilele de contact SofLens Natural Colors care vor schimba culoarea ochilor tai, pastrand aspectul lor natural.
 

Increderea in sine a unei femme fatale

Intre timp, ai crescut. Pe drum, insa, ti-ai descoperit o noua latura. Ai aflat cum in tine zace o adevarata femme fatale, gata sa cucereasca privirile din jur prin farmecul propriei priviri. Intensa, seducatoare, ametitoare ... trebuie sa redescoperi acea senzatie. Pentru ca te facea cu adevarat fericita. Incearca FreshLook Dimensions, care vor intensifica nuanta naturala a ochilor tai, oferindu-le profunzime si dimensiune si incarca-te cu o doza de incredere in sine.
 

O schimbare cu adevarat radicala

Stiu ca esti foarte fericita de fiecare data cand iesi de la coafor. Atunci cand calci pragul strazii, simti cum lumea se transforma intr-un ochi admirativ. Si cum noua coafura iti inrameaza perfect trasaturile delicate. Iar acum a sosit timpul unei schimbari cu adevarat radicale, care sa te faca sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume... dar fara a umbla la lungimea parului. Ce sa zici sa schimbam atunci culoarea ochilor? Daca ai curajul, recomand cu incredere Freshlook Colorblends.

 

Priviri pline de iubire de la persoana draga

Nu exista termen de comparatie pentru momentul in care te trezesti noaptea sau dimineata, langa cel iubit. Va priviti minute in sir, iubindu-va prin ganduri si zambete. Farmeca-l in fiecare zi inca o data, cu ochii tai care vad perfect. Zi si noapte, cu Air Optix Night&Day Aqua.


Lumea vazuta cu ochiul... liber

Dupa ce ani intregi i-ai privit pe cei din jurul tau din spatele unor rame negre, va fi o adevarata fericire sa vezi lumea cu ochiul ... liber. Fa-ti de cap si lasa ochelarii acasa. Cu Dailies Aqua Comfort Plus de la Ciba Vision nu te vei simti doar senzational, ci si extrem de confortabil, purtand de fiecare data o lentila de contact noua!


Succes si credibilitate la birou

Stiu ca nu ti-e deloc greu sa-ti intimidezi colegii in toiul sedintelor interminabile de la birou. Te asigur, insa, ca o privire impunatoare isi va spune si ea cuvantul! Oare ce s-ar asorta mai bine cu deux-pieces-ul tau – albastru Pacific sau irezistibila nuanta Platinum?


In forma, in orice situatie

Nu intentionez sa-ti mai rapesc mult timpul, trece atat de repede si ai atat de multe lucruri importante de facut! www.lentile-contact.com iti este alaturi cu lucrurile la care se pricepe cel mai bine. Orice problema ti-ar fi intalnit privirea, iti pune la dispozitie lentile de contact pentru orice situatie, chiar si in caz de astigmatism sau prezbiopie. Nu lasa nimic sa stea in calea fericirii si frumusetii ochilor tai!


Bucuria fiecarei clipe alaturi de copii

Apropo, imi imaginez ce fericita esti cand iti vezi copiii crescand. Parca ieri ii duceai de mana la gradinita. Astazi pare ca ei vad mai multe lucruri decat tine. Tu trebuie sa te asiguri, insa, ca le vei privi fericirea in detaliu, ani in sir. Incearca noile lentilele 1 Day Acuvue True Eye pentru o zi, de la Johnson & Johnson.

Ceea ce incercam sa-ti spun este ca dincolo de grijile care ne macina, exista un numar interminabil de lucruri minunate, pe care trebuie sa le vezi perfect. Sau de care trebuie sa-ti amintesti. Intotdeauna. Zi si noapte, an de an. Spre deosebire de probleme, noi nu suntem nemuritori, desi ne-am dori. Iar insusi faptul ca esti o femeie minunata ar trebui sa te transforme in cea mai fericita persoana din lume.

P.S. Iti dorim ca in 2013 sa ti se reflecte mereu fericirea in priviri. Promiti ca va fi asa?


Echipa www.lentile-contact.com

Lentile-contact.com este site-ul unde gasesti produse de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Te asteptam zilnic cu promotii si lentile de contact pentru orice ocazie: cosmetice, de vedere, lentile „pansament”, pentru astigmatism si multe altele. Frumusetea se citeste in ochii tai! Ai grija de ei!

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului