Frumusete & Ingrijire

#combatere celulita # cum scapi de celulita #tratament anticelulita #celulita #plaja #eliminare celulita

Gata de plaja? Scapa de celulita intr-o singura luna prin cateva metode simple!

Daca vei incerca sa descrii cu acuratete celulita, iti va aparea in fata imaginea gropitelor de pe coapse. Termenul, inventat in urma cu cateva decenii pentru a descrie tesuturile adipoase cu aspect de coaja de portocala, a dus la infiintarea unei intregi industrii de produse anticelulitice. Cu toate aceste solutii disponibile, celulita da in fiecare vara batai de cap reprezentantelor sexului frumos.

Iata cum poti scapa de celulita in timp util, pentru a arata senzational la plaja!

Consuma fibre si apa din plin

O dieta sanatoasa tine celulita ascunsa. Uita de dulciuri si fast-food si inlocuieste-le cu alimente bogate in fibre (cerealele integrale, fructele si legumele sunt cele mai bune surse), intrucat acestea te ajuta sa elimini toxinele din organism, sa iti accelerezi metabolismul si sa iti imbunatatesti circulatia sanguina (pentru o piele mai ferma si mai neteda).

Bea minimum 2 litri apa plata pe zi si incearca sa bei dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie. Corpul tau va arde mai eficient grasimea in exces, inclusiv pe cea depozitata sub forma celulitei. Apa stimuleaza si productia de colagen din tesutul cutanat, ceea ce inseamna ca "gropitele" inestetice vor fi si ele mult mai putin vizibile.

Tratamente spa

Vei avea parte de relaxare si o estompare multumitoare a celulitei din zonele-problema. Unele metode de tratament endermologice sau impachetarile cu diverse substante oferite de saloanele de ingrijire aduc imbunatatiri vizibile ale aspectului tesutului cutanat, intr-un timp scurt.

Gimnastica rezolva problemele

Gimnastica de tonifiere pare singurul mod de a-ti aduce corpul in forma perfecta. Muschii din partea inferioara a corpului sunt in numar de 90, iar coapsele, soldurile, fesele si picioarele sunt zonele unde se observa cel mai bine formarea de tesut celulitic.

Alege seturile de exercitii fizice potrivite pentru fiecare grupa de muschi si vei avea un corp de invidiat in mai putin de o luna!

Miscare cu orice ocazie

Orice forma de miscare te va aduce mai aproape de un corp bine tonifiat, fara celulita. Poti merge pe jos o ora sau doua pe zi sau poti urca scarile in loc de a folosi liftul. Genuflexiunile si bicicleta sunt de asemenea recomandate.

Pana si statul pe varfuri ajuta la tonifierea muschilor fesieri si ai coapselor. Urmeaza toti acesti pasi simpli si vei putea reveni la tinutele de vara preferate, fara sa iti faci griji in privinta aspectului corpului tau!

Sursa foto: getfunhere.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare