Frumusete & Ingrijire

#THAIco Spa #frumusete #spa

Frumusetea se mentine la THAIco Spa

Admiri frumusetea si tineretea femeilor ce parca nu au nici o grija pe cap? Crezi ca ele sunt intr-adevar norocoase si ca genetica le-a ajutat. Dar nu stii ca aceste frumuseti detin un mare secret: vizitele la cel mai bun spa Bucuresti – THAIco Spa. Da! Iar pentru ca acum stii si tu care le este misterul, iti poti face prima programare la cel mai minunat centru de Spa & Wellness din Bucuresti.

THAIco Spa Bucuresti este – cel mai potrivit spa pentru nevoile tale de relaxare si infrumusetare

Te-ai intrebat mereu ce le face atat de stralucitoare, pline de viata si zambitoare pe femeile din capitala? Afla ca acest spa Bucuresti – THAIco Spa le-a redat pofta de viata, dar si increderea in sine.

O vizita la spa este una dintre cele mai simple si relaxante metode din ziua de azi, foarte populara pentru a scapa de stres. Si nu numai! Cel putin o vizita la un asemenea centru de wellness iti va reda prospetimea si stralucirea pe care sperai sa le recuperezi intr-o buna zi.

Un spa Bucuresti care iti ofera beneficiile insutite ale tratamentelor indiene si asiatice, pentru armonizarea interiorului si exteriorului este THAIco Spa. Aici, fiecare vizita si sedinta de terapie se desfasoara intr-un spatiu modern si intr-o atmosfera intima de liniste si pace senzoriala absoluta. Centrul de spa din capitala dispune de 8 camere de tratament si diferite servicii extraordinare pentru regasirea starii de bine.

Facandu-ti o programare aici vei putea experimenta sauna umeda, salina, dusuri Vichy, tratamente faciale personalizate, dar si servicii de manichiura, pedichiura si sesiuni de make-up executate in cel mai calitativ stil.

THAIco Spa ofera tratamente personalizate de infrumusetare pentru ca fiecare client este unic si are nevoile sale

Faptul ca la acest centru de wellness poti beneficia de servicii de tratament personalizate este un avantaj in plus pentru nevoile speciale ale mintii, spiritului si corpului tau. Fiecare client isi are obiectivele sale specifice de sanatate, frumusete si purifiere. Asadar, terapeutele specializate din Thailanda, Indonezia si Filipine ofera servicii individuale si atent elaborate pentru detoxifiere, relaxare si destresare.

La centrul de spa si infrumusetare THAIco Spa, tehnicile de tratament occidentale se intrepatrund armonios cu ideile de relaxare si destindere in stil pur oriental. Experienta si anii de practica isi spun cuvantul, fiecare dintre terapeutele din echipa acestui spa Bucuresti stiind cum sa aplice tratamentul specific nevoilor fiecarui client in parte.

Celebritatile din Romania, personalitatile publice si oamenii de afaceri din toata tara regasesc in centrul de Spa & Wellness din Bucuresti exact lucrurile de care au nevoie pentru a-si regasi pozitivitatea si fericirea. Terapeutele din Asia cunosc de indata preferintele fiecarui client in parte si astfel insotesc fiecare persoana ce a calcat pragul THAIco Spa intr-o calatorie unica relaxanta pentru spirit si trup.

Oferte speciale si tratamente faciale purificatoare cu beneficii multiple pentru minte si corp

Datorita faptului ca acest spa Bucuresti vine cu noutati si experiente inedite pentru infrumusetare si intinerire, in fiecare luna are si cate o recomandare pentru clientii sai. De exemplu, in luna aprilie a fost vorba despre un cadou inedit – o diagnoza faciala facuta de esteticienii Dr. Kleanthous, un brand de produse dermato cosmetice care actioneaza peprincipiul regenerarii celulare a pielii.. Si datorita acestei diagnoze, un client poate avea in considerare tratamente faciale benefice pentru redarea stralucirii, elasticitatii si tineretii pielii.

Insa, fiecare serviciu Terapia Lunii este aparte si vine cu recomandari eficace pentru clientii THAIco Spa. De asemenea, este minunat ca acest centru de infrumusetare din Bucuresti iti pune la dispozitie Gift Vouchere – adevarate cadouri senzoriale pentru persoana draga ce merita sa fie rasfatata cu ocazii speciale si nu numai.

In acest fel poti alege intre Gift Carduri Terapii Spa, Masaje sau Tratamente Faciale executate cu cel mai mare profesionalism si atentie de terapeutii cu experienta din Asia.

Pe site-ul thaicospa.ro vei gasi adresa THAIco Spa, orarul in care poti suna si numarul de telefon la care poti face o programare pentru a te bucura in sfarsit de o sesiune de rasfat complet personalizata si adaptata nevoilor tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare