Frumusete & Ingrijire

#dantura perfecta #smile factory #aparat ortodontic invizibil #ortodontie #clinica germana

Frumosi, seducatori si admirabili. Odiseea ortodontica

De cate ori nu ne-am atintit ochii asupra danturii acelora cu care stam de vorba? Fie ca ea ar fi fost perfecta, fie ca un dinte rasucit dupa voia lui ar fi atras atentia. Daca te numeri printre aceia a caror dantura este aliniata impecabil, simti acum probabil un fel de triumf, un “da, am avut noroc”. Dar cum este daca te numeri printre aceia care au probleme din cauza danturii aliniate deficitar? In multe cazuri situatia este alta.

Medical vorbind: lasand la o parte aspectele estetice, o pozitionare neregulata a dintilor poate duce la o transpunere gresita a fortei masticatiei asupra maxilarului, afectand in timp articulatia si musculatura acestuia. Rezultat: dureri, pocnituri in articulatie, ingradirea unghiului de deschidere a gurii s.a.m.d..

Cel mai in masura sa stabileasca necesitatea indreptarii danturii este numai medicul ortodont. El este specializat, cu experienta necesara, pentru identificarea malpozitiilor.

Solutii?

Una singura: aparatul dentar. Dar chiar si acolo de multe ori treaba trebuie analizata cu grija. De ce? Din nou conteaza experienta aceluia care trateaza. In cadrul clinicilor noastre ortodontice din Bucuresti //www.avant-age.ro/ si Timisoara //www.smilefactory.ro/ am intalnit pacienti noi cu aparat dentar pe care il purtau de chiar 10 ani, in cazul unor tratamente de realiniere care nu ar fi trebuit sa depaseasca 18 – 24 de luni. Un chin fara sfarsit!

Sisteme ortodontice sunt multe. Cel mai des intalnit este cel care foloseste brackets – elemente metalice sau de ceramica montate pe dinti, in care se prinde sarma care are rolul de a actiona asupra danturii. Este un sistem dureros, care provoaca rani la interiorul buzelor, iar daca igiena nu este tinuta cu maxima rigurozitate, pot aparea carii dentare la contactul cu elementele metalice. Ce este de facut?

Noi am cautat solutii pentru aceste deficite si le-am gasit. De cativa ani folosim sistemul de ultima generatie Invisalign, conceput in Statele Unite. //www.avant-age.ro/blog/2011/11/14/9-invisalign.html.

We love Invisalign! Il poti avea oriunde in tara!

Aparatul ortodontic Invisalign este format din gutiere transparente care indreapta dintii gradual aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim. Fara dureri, fara cazuri de urgenta, fara necesitatea igienei excesive intalnita la bracketi.

In decursul tratamentului vei purta mai multe seturi de gutiere, pe care ti le vei schimba singur o data la 2 saptamani, pana cand dintii tai vor fi perfect aliniati. Acest lucru ne da posibilitatea sa tratam pacienti din toata tara. Avem sute de cazuri incheiate cu succes cu ajutorul acestui sistem.

Invisalign - cea mai buna optiune:

  • Este invizibil, mobil si confortabil. Nimeni nu va sesiza ca porti un aparat dentarl. Ba mai mult, il vei putea scoate pentru timpul mesei sau igiena dentara.
  • Este foarte usor de purtat, deoarece este personalizat, special proiectat pentru tine de catre specialistii nostri. Vei afla particularitatile aparatului tau si durata tratamentului, imediat dupa prima consultatie.
  • Poti vedea rezultatul final printr-o simulare 3D chiar inainte de inceperea tratamentului. Fascinant!

Smile Factory Bucuresti si Timisoara

Apartenente unui lant de clinici ortodontice germane (Smile for You), clinicile AvantAge (in curand Smile Factory Bucuresti) si Smile Factory Timisoara se concentreaza asupra tuturor cazurilor ortodontice, atat cele de natura mai usoara, cat si cele complexe.

Sub indrumarea d-lui dr.dr. Friedrich Widu, planurile de tratament sunt realizate cu maxima atentie pentru fiecare pacient in parte.

Si pentru ca tot suntem specialisti in estetica orala, in clinicile noastre vei intalni si toate serviciile de stomatologie: stomatologie estetica, parodontologie, implantologie, endodontie si nu in ultimul rand atat de importanta profilaxie. In plus, la AvantAge (Smile Factory Bucuresti) ne ingrijim si de aproape tot ceea ce tine de estetica faciala: injectologie (acid hialuronic si toxina botulinica), biorevitalizare, microdermoabraziune, tratamente cosmetice faciale si drenaj limfatic. Totul pentru ca pacientii nostri sa fie mai frumosi, mai seducatori, mai admirabili.

Vino la un control in clinicile noastre din Bucuresti sau Timisoara! Pune-ne intrebari, da-ne sugestii! Cu mare drag ne vom aloca timp pentru tine, atat cat ai nevoie. Din multumirile pacientilor nostri, intelegem ca ceea ce facem este ceea ce trebuie.

Giulia Gologan – Manager Smile Factory Bucuresti

Smile Factory - Bucuresti, 0735.533.553, contact@smilefactory.ro

Smile Factory - Timisoara, 0730.036.664, office@smilefactory.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare