Frumusete & Ingrijire

# recomandare birou #fotoliu masaj #fotoliu #masaj

Fotoliul de masaj - o recomandare pentru birou, dar si pentru acasa

In zilele noastre activitatile cotidiene ne ocupa o mare parte a timpului si parca nu mai gasim decat rareori un moment pentru a ne destinde, a ne detensiona sau relaxa. Un fotoliu cu masaj ales fie pentru birou, fie pentru acasa, a devenit o alegere tot mai frecventa, datorita beneficiilor pe care le ofera.

Un nume cunoscut pe piata, axat pe importul, distributia si comercializarea fotoliilor de masaj, face cunoscute cateva dintre beneficiile care pot fi oferite celor care opteaza pentru o asemenea solutie. Este vorba despre Masatto, care a lansat recent pe piata si propriile produse. Gama by Masatto include fotolii de masaj realizate prin imbinarea tehnologiior performante japoneze cu un design italian, prin colaborarea cu fabrici renumite la nivel mondial din industria fotoliilor de masaj.

Brandul este inregistrat in Romania, dar si in Europa si poate realiza distributie directa in tara, iar in Europa prin intermediul partenerilor. Gama by Masatto include produse precum ELEKTRA, VEGA, ATLAS, SIRIUS, POLARIS si DOMINUS - unul dintre cele mai performante fotolii de masaj din lume.

Alegerea unui fotoliu de masaj pentru acasa ori pentru birou poate fi mai mult decat inspirata. Iata si cateva motive, oferite de cei de la Masatto, care sustin aceasta afirmatie:

  • Stresul este eliminat si corpul beneficiaza de relaxare totala. Surprinzator sau nu, o sesiune de masaj intr-un fotoliu profesional reuseste sa elimine stresul acumulat de-a lungul unei zile, oferind corpului relaxare atat pe plan fizic, cat si psihic.
  • Sunt atenuate tensiunile musculare. Sedentarismul, munca preponderent desfasurata la birou, pozitii incorecte la spatiul de lucru reprezinta elemente care atrag dupa sine, la finalul unei zile, tensiuni, crampe si spame musculare. Cu ajutorul unui fotoliu de masaj toate aceste tensiuni sunt tinute la distanta, atenuate sau chiar eliminate.
  • Circulatia sanguina este stimulata si imbunatatita. Beneficiile masajului asupra circulatiei sanguine sunt cunoscute, acestea ramanand valabile si in cazul fotoliilor pentru masaj. Prin stimularea circulatiei sanguine tesuturile si organele primesc mai mult oxigen, este favorizata eliminarea toxinelor nocive din corp, iar sanatatea primeste astfel un ajutor neasteptat.
  • Cresterea flexibilitatii si corectarea posturii. Tensiunile musculare si senzatia de mobilitate diminuata constituie alte aspecte pe care un masaj intr-un fotoliu de la Masatto le poate remedia. Prin cresterea mobilitatii si flexibilitatii va putea fi corectata de asemenea si postura.
  • Sansa la vindecare mai rapida. Avand in vedere aspectul mentionat anterior - stimularea si imbunatatirea circulatiei sanguine si a oxigenarii tesuturilor si organelor - fotoliile de masaj reusesc sa favorizeze o recuperare mai rapida a zonelor vatamate.
  • Stimularea productiei de endorfine. Cunoscute si sub numele de “hormoni ai fericirii”, endorfimele sunt eliberate intr-un ritm mai alert cu fiecare sesiune de masaj realizata intr-un fotoliu profesional. Starea de bine nu se resimte astfel doar la nivel fizic, ci si din punct de vedere psihic.

Cu toate aceste beneficii, devine evident faptul ca alegerea unui fotoliu de masaj din gama by Masatto este una inspirata, cu siguranta de avut in vedere pentru cei care vor sa aiba oricand la dispozitie solutia pentru relaxare si detensionare fie acasa, fie la birou. Cei interesati pot sa acceseze oricand site-ul masatto.ro pentru informatii suplimentare sau chiar pentru a comanda modelul de fotoliu masaj dorit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare