Frumusete & Ingrijire

#komoder #fotolii masaj #inanda

Metoda ingenioasa care te va ajuta sa scapi de durerile de spate si sa te relaxezi

Komoder lanseaza in Romania fotoliul de masaj Inada Duet Zero Gravity, modelul creat de producatorii japonezi cu ocazia aniversarii a 50 de ani de experienta si de performanta pe piata de profil. Fotoliul de masaj Inada Duet poate fi testat in showroom-ul companiei din Cluj-Napoca.

Fotoliul de masaj Inada Duet Zero Gravity este o noua piatra de hotar pentru producatorii japonezi, o tentativa reusita de a revolutiona piata fotoliilor de masaj. Noutatea acestui model consta in faptul ca dispune de motoare duble si este singurul fotoliu de masaj dotat cu tehnologia de masaj 8 Axe. Utilizarea acestui fotoliu de masaj este comparabila cu o sedinta de masaj profesionist oferita de un maseur.

Sistem de masaj inteligent 

Pentru prima data este lansat pe piata un produs capabil sa realizeze un masaj in profunzime si pe o suprafata extinsa a corpului. Specialistii Inada au sfidat barierele masajului mecanic oferit de fotoliile clasice de masaj si au creat un model unic ce poate oferi un masaj autentic, minutios, relaxant si mai mult decat eficient. 

Conceptul de Zero Gravity ajuta la relaxarea corpului prin mutarea centrului de greutate de pe muschii din zona lombara. Din pozitia inclinata a corpului si urmarind curbarea naturala a corpului in forma de ”S”, muschii cei mai solicitati ai corpului beneficiaza de un masaj in profunzime, efectuat cu cea mai mare precizie.

Tehnici de masaj profesioniste

Fotoliul de masaj Inada Duet este succesul tehnologic al producatorilor care au dorit crearea unui produs capabil sa inlocuiasca masajul efectuat de un maseur. Acesta include tehnici precum:

  • Masaj de tip Hamstrings (masajul partii inferioare a coapsei prin framintarea cu doua degete a muschiului); 
  • Flux shiatsu asupra gambelor; 
  • Masaj lombar si masajul muschilor piriformi; 
  • Masaj dedicat degetelor de la picioare; 
  • Masajul cefei si al omoplatilor. 

Inovatia in aceste cazuri consta in capacitatea acestui model de a oferi programe de masaj, realizate cu atentie la fiecare detaliu si prin identificarea zonelor cu probleme si aplicarea exacta a tehnicilor potrivite. Se pot alege programe rapide sau programe amanuntite, se poate alege profunzimea si intensitatea programului sau se pot personaliza in functie de nevoile fiecarui utilizator.

Atentie la detalii

Design-ul fotoliului Inada Duet este realizat tinand cont de ultimele tendinte in materie de design interior si cu intentia de a crea un produs care sa se potriveasca oricarei ambiante. Modelul este disponibil in patru culori, este realizat din piele antibacteriana moale, placuta la atingere si este dotar cu un buzunar pentru telecomanda.

Pentru mai multe informatii cu privire la fotoliile de masaj oferite de Komoder vizitati website-ul www.komoder.ro

Despre Komoder

Compania Komoder este unic importator si distribuitor pentru fotolii de masaj Inada in Romania. Serviciile companiei includ transportul, montajul si partea de service specializat pentru aceste produse.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare