Frumusete & Ingrijire

#fotolii de masaj #Chairmony

Fotolii de masaj Chairmony – Tehnici de relaxare pentru restabilirea echilibrului interior

 

Masajul este una dintre terapiile naturiste cu efect asupra oboselii, stresului si altor afectiuni care reusesc sa distruga echilibrul interior al organismului.

Terapia prin masaj activeaza circulatia sangvina, stimuleaza eliminarea toxinelor, amelioreaza durerile cronice, favorizeaza relaxarea psiho-fizico-mentala si are numeroase alte functii.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de toate aceste efecte terapeutice ale masajului, Chairmony propune gama de fotolii de masaj profesionale care imbina designul modern cu nuneroase functii inedite integrate in toate produsele comercializate.

Oferta Chairmony – Doua variante de fotoliu pentru casa si birou

Acest brand revolutioneaza piata scaunelor de masaj profesional din Romania cu doua tipuri de fotoliu: Modern si Retro, cel din urma fiind disponibil si in varianta Retro Advanced.

Fotoliul Modern este cea mai completa versiune si are cel mai mare numar de functii si programe. Din punct de vedere estetic, acesta este disponibil in patru variante de culoare, insa poate fi personalizat in functie de specificatiile fiecarui client.

Versiunea Retro are doar trei programe, mai putine functii si un design simplist, care poate fi integrat cu usurinta in orice birou.

6 tehnici de masaj pentru o sedinta de masaj completa

Programele de masaj ale scaunului Modern pot fi personalizate cu ajutorul celor 6 tehnici de masaj Chairmony, care pot fi selectate atat individual, cat si in diverse combinatii.

Asadar, va puteti relaxa cu urmatoarele tehnici:

  • Kneading (Masare) – Aceasta tehnica este potrivita pentru oricine, in afara de femeile insarcinate, persoanelor cu inflamatii sau cu alte rani pe cale sa se vindece.

Prin aceasta tehnica circulara, articulatiile si toate grupele de muschi se relaxeaza, iar circulatia este de asemenea stimulata;

  • Tapping (Lovire usoara) – Aceasta tehnica este folosita in medicina indiana pentru diverse tratamente din zona capului si este recomandata in special pentru zonele mai delicate.

Prin atingerea rapida si intensa sunt stimulate muschii, pielea si nervii din zona in care actioneaza scaunul de masaj;

  • Shiatsu – Denumita si „acupunctura fara ace” - Aceasta tehnica este recomandata persoanelor care sufera de probleme ale sistemului circulator si reproducator, dureri cronice sau acute de umeri, spate sau gat, nervozitate, tendinita etc.

Tehnica aceasta are rolul de a elimina punctele de blocaj prin aplicarea unei presiuni profunde celor 12 meridiane energetice ale corpului;

  • Knocking – Aceasta tehnica este potrivita pentru relaxarea si detensionarea intregului organism, dar si pentru combaterea durerilor de spate, umeri, gat sau sold.

In cazul in care utilizatorul are un disconfort muscular in anumite zone, scaunul de masaj poate pune accent pe acestea in mod special;

  • Rolling (Rulare) – Aceasta tehnica este are efect asupra pielii si muschilor si este una dintre cele mai populare tehnici de masaj.

Se poate aplica pe toate zonele corpului, intrucat ajuta la diminuarea tesutului adipos, creste aportul sangvin, creste elasticitatea pielii si inlatura oboseala;

  • Combination (Combinatie) – Fotoliul Chairmony are capacitatea de a combina toate aceste tehnici de masaj, pentru ca utilizatorii sa poata integra functiile scaunului in programe personalizate si cat mai specifice, in functie de afectiuni si preferinte de relaxare.

Fotolii Chairmony - Eficienta, eleganta si functionalitate

Daca nu aveti timp sa mergeti la salon pentru a beneficia de o sedinta de masaj profesionala, ofertele Chairmony reprezinta solutia ideala.

Fotoliile de masaj profesionale oferite de aceasta companie actioneaza asemeni unui kinetoterapeut cu experienta si reusesc sa ofere aceleasi beneficii utilizatorilor.

Asadar, pentru mai multe detalii despre functiile si programele scaunelor de masaj, apelati la reprezentantii Chairmony.

Date de contact:

Orice produs disponibil poate fi comandat direct pe platforma online: www.chairmony.ro

Sau direct din magazinele partenere. In plus, puteti testa si vizualiza toate aceste produse in incinta hotelului Rin Grand din Bucuresti, sector 4.

Pentru comenzi si alte informatii sunati la numarul de telefon: 0749.214.779.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare