Frumusete & Ingrijire

# produse infrumusetare #ingrijire #produse naturale #frumusete

Fii cea mai frumoasa! Scapa de probleme in mod natural

O femeie e frumoasa atunci cand se simte bine in pielea ei. Vitalitatea, energia i se citesc pe chip si emana un aer pozitiv. Evident, totul tine de optimismul fiecareia, insa in acelasi timp starea de bine este data de sanatatea si de integritatea fizica. Iata cum te ajuta produsele naturiste sa te simti excelent:

Apatia, lipsa de motivatie, nervozitatea toate acestea se rasfrang asupra aspectului tau. Evident, daca tocmai atunci iti arunci un ochi in oglinda si iti vezi chipul obosit mai ai doar un pas pana la depresie. Dar, dupa cum bine stii, e mai usor sa previi decat sa tratezi, asa ca asigura-ti aportul de nutrienti care iti fortifica organismul si tin departe o multime de probleme.

Vitamine si minerale pentru o stare de bine

Rolul vitaminelor si al mineralelor este major in buna functionare a organismului. Cum pe timpul verii multe dintre acestea se pierd, pe de o parte din cauza efortului fizic sporit insotit de transpiratie, pe de alta din cauza meselor dezechilibrate ai nevoie de suplimente alimentare.

Wellwoman a fost creat tocmai pentru femeia moderna, care trebuie sa imbine cu succes indatoririle de serviciu cu rolul de sotie si mama. Produs in laboratoarele Vitabiotics, numarul 1 in suplimente nutritive in Marea Britanie, suplimentul alimentar contine tocmai vitaminele si mineralele care iti confera starea de bine. In plus, antioxidantii iti mentin pielea tanara, iar vitaminele iti sporesc imunitatea, creand o bariera impotriva virusurilor.

Adauga dietei zilnice si suplimente pe baza de fier, care iti confera energia necesara unei zile pline. Feroglobin contine o forma organica de fier, dar si zinc, cupru, acid folic, vitaminele B6 si B12. Toate acestea iti intaresc organismul si scad riscul de anemie la care esti predispusa in perioadele de stres, dandu-ti un plus de vitalitate.

Ingredientele pentru par si unghii frumoase

Diminetile in care te trezesti indispusa ar putea deveni istorie. Un par frumos, usor de coafat, pielea catifelata si unghiile perfecte te pot face sa te simti senzational si sa incepi fiecare zi plina de energie si de optimism.

Foloseste Perfectil, o combinatie de minerale, vitamine si extracte din plante gandita de specialistii Vitabiotics astfel incat sanatatea ta sa se vada cu ochiul liber: un par rezistent si stralucitor, unghii puternice si frumos conturate si o piele elastica si delicata. Biotina si cuprul prezente in Perfectil combat caderea si albirea parului, iar magneziul si zincul iti fortifica podoaba capilara. Toate acestea actioneaza si la nivelul unghiilor, care nu se vor mai deforma, nu vor fi casante si nici nu vor avea pete albe inestetice.

Depasirea cu succes a menopauzei

Odata cu trecerea timpului, organismul fiecarei femei sufera fel si fel de transformari. Asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa. Continua sa fii radioasa si sa arati senzational chiar daca ai trecut de 45-50 de ani.

E adevarat ca odata cu instalarea menopauzei, deficientele hormonale duc la oboseala, anxietate, stari proaste, bufeuri. Toate acestea incep sa fie vizibile pe trup. Nu si daca intervii cu produse concepute pe baza de ingrediente naturale, care nu provoaca un stres suplimentar organismului.

Menopace este un supliment alimentar care poate fi administrat atat inainte, cat si in timpul menopauzei si protejeaza inima, sistemul circulator, sistemul osos si pielea de efectele negative care pot aparea pe perioada terapiei cu hormoni.

Si cum femeia moderna este mereu conectata la tot ce se petrece in lume prin intermediul internetului, comanda produsele Vitabiotics pe site-ul magazinului online Vavian Pharma, dar si in farmacia de langa tine.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare