Frumusete & Ingrijire

#elysion pro #epilare definitiva bucuresti #epilare definitiva #epilare

Epilare definitiva. 6 motive sa apelezi la aceasta solutie

Indepartarea definitiva a parului nedorit de pe corp este visul oricarei femei, iar epilarea definitiva cu ajutorul laserului cel mai sigur si totodata cel mai popular procedeu cosmetic in acest sens. Este o solutie pe termen lung cu ajutorul careia se economisesc bani, timp si efort.

 

Epilarea clasica, la domiciliu sau la saloanele de cosmetica, reprezinta un stres de care toate femeile si-ar dori sa scape. In primul rand pentru ca indiferent ce tip de ceara sau de aparate performante folosesti ramane dureroasa. Epilarea definitiva cu laser, insa, ofera o multime de beneficii de care e bine sa tii cont.

epilare definitiva

Eficienta costurilor

Procedura de epilare definitiva este mai costisitoare decat un aparat de ras sau o crema epilatoare, insa este mult mai eficienta pe termen lung, in sensul ca investitia se amortizeaza in timp. In plus, te scapa de grija programarilor periodice la salon.

Timp castigat

Pentru epilare definitiva Bucuresti ai nevoie de doar 6 sedinte. Actiunea laserului dioda din aparatul Elysion, folosit de specialistii Reshape Clinique, distruge in totalitate radacina firului de par, fara a mai fi posibila regenerarea acesteia.

Efecte secundare minime

Exista doar cateva efecte secundare minore ale indepartarii parului cu laser. Dupa procedura de epilare definitiva e posibil sa apara roseata, umflare, mancarime sau furnicaturi, insa acestea nu tind sa dureze mai mult de cateva zile.

Realizabila chiar si pe piele bronzata

Daca procedurile clasice de epilare sunt de evitat pe pielea bronzata, indepartarea parului cu ajutorul laserului Elysion permite epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare. Asadar, indiferent de anotimp!

Fara durere

Orice femeie care a simtit pe propria-i piele durerea epilarii cu ceara va avea un stres emotional legat de aceasta procedura si va cauta motive sa o amane cat mai mult. Procedura de epilare definitiva cu laser este total nedureroasa, nu provoaca arsuri sau iritatii puternice. In plus, nu este necesar sa astepti cresterea in lungime a firului de par, ci procedurile pot fi aplicate in orice moment.

Total nepericuloasa

Multe persoane sunt convinse ca procedura de eliminare a parului nedorit cu ajutorul laserului poate conduce la cancer. Trebuie spus ca energia luminoasa produsa de Elysion-Pro nu afecteaza celulele la nivel molecular. Produce radiatii neionizante, care nu pot determina ruperea celulelor, motiv pentru care nu pot provoca mutatii la nivel celular. Elysion-pro foloseste principiul selectiv de fototermoliza care consta in transmiterea fasciculului laser la melanina, cea care confera parului culoare, distrugand foliculul fara a afecta pielea. Si nici nu cauzeaza infertilitate, asa cum se tem o serie de femei.

Asadar, solutia de epilare definitiva laser este cea mai recomandata varianta de catre specialisti cand vine vorba despre indepartarea parului nedorit de pe corp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului