Frumusete & Ingrijire

#epilare #ipl #ceara #epilare definitiva

Epilare definitiva fara durere, cu Duet Pro

Fiecare femeie isi doreste sa aiba pielea picioarelor, a mainilor si a axilei perfect fina, lipsita de fire inestetice de par.  Totusi, de cele mai multe ori metodele traditionale  de indepartare a parului sunt fie dureroase (ceara), fie rezultatele sunt de scurta durata (aparatul de ras).


Ei bine, prin epilarea cu  tehnologie IPL (lumina intens pulsata), pielea ta poate deveni pentru totdeauna fina ca a unui bebelus.


Epilarea progresiv definitiva prin IPL este, in acest moment, una dintre cele mai moderne, utilizate si eficace metode de indepartare definitiva a pilozitatii nedorite.


lumina pulsata are ca tinta radacina firelor de par, distrugandu-le in totalitate prin incalzire, indiferent de nuanta acestora.  Specialistii sunt de parere ca procesul este mai eficient atunci cand firele de par sunt mai inchise la culoare.


Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta pe anumite portiuni de piele, dar pentru indepartarea totala si definitiva a parului, sunt necesare cel putin 6. In functie de preferinte, poti scapa definitiv de pilozitatea de pe picioare, brate, axila sau zona inghinala .


Epilarea propriu-zisa


Inainte de epilare, este absolut necesar sa indepartezi parul nedorit cu ceara sau cu un aparat de ras , iar intre sedinte, de asemenea, parul se indeparteaza doar cu lama.  Operatiunile nu sunt dureroase, iar singura senzatie prezenta va fi una asemanatoare intepaturii de tantar.


La cateva minute dupa inceperea tratamentului, exista posibilitatea ca pielea sa se inroseasca si sa se umfle usor, insa aceasta reactie este absolut normala, asa ca nu ai motive de ingrijorare.


In mod normal, sedintele de epilare ar trebui sa fie asistate de un medic specialist pentru ca totul sa se desfasoare in perfecta siguranta.

 

Duet Pro - epilare fara dureri


Daca iti doresti sa beneficiezi de o epilare definitiva prin tehnologia IPL, cu Duet Pro -  un aparat de ultima generatie,- Alpha Medical Center in face acum oferta promotionala:  99 de euro pentru 6 sedinte de epilare in zona axilei sau inghinal.


Specialistii de la Apha Medical Center promit ca epilarea cu Duet Pro se va face fara dureri, iar in plus, tratamentul se va face asistat de un medic specialist pe durata celor 6 sedinte. Programarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8.00-21.00 la numarul de telefon: 021.326.72.23.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare