Frumusete & Ingrijire

#celulita #oligo.dx #piele

Elimina celulita rapid cu gelul Oligo.DX

Celulita este o problema tipic feminina, care creeaza o multime de complexe femeilor. Fenomen absolut natural, cauzat in general de tulburari hormonale, celulita afecteaza peste 80% dintre femei, indiferent de varsta si greutate. Chiar daca nu are un impact asupra sanatatii, inconvenientul cauzat de aspectul inestetic al pielii poate fi considerat uneori un handicap.

Celulita corespunde unei acumulari de grasimi, cel mai adesea localizate la nivelul coapselor, abdomenului si al feselor. Aceasta tulburare este esential legata de fluctuatiile hormonale la femei, din perioada adolescentei, a pubertatii, din cauza administrarii de contraceptive orale, in urma aparitiei unei sarcini sau a menopauzei. Tratamentul este cu atat mai eficient cu cat este aplicat mai devreme.

 

Oligo.DX, gelul anticelulitic care face minuni

 

Dupa cum o dovedesc testele clinice, gelul anticelulitic Oligo.DX este un produs care functioneaza foarte repede in tratarea celulitei, imbunatatind vizibil aspectul pielii. Oligo.DX actioneaza rapid datorita particulelor cu nanosomi. Se poate vedea o diferenta inca din prima zi de folosire a produsului. Pentru a putea face comparatie, este recomandat sa se faca o poza a zonei afectate de celulita, inainte de inceperea tratamentului.

Oligo.DX elimina apa si toxinele din vasele limfatice prin rinichi (urina). Apa eliminata contine toxine metabolice, ca drept urmare utilizatoarele acestui produs pot observa o culoare mai inchisa decat de obicei a urinei. In afara de efectul estetic pe care il vei observa, Oligo.DX are un efect de detoxifiere a pielii, imbunatatind starea de sanatatea a acesteia.

Gelul anticelulitic Oligo.DX actioneaza asupra celulitei in trei mdouri:

  • Accelereaza distrugerea grasimilor stimuland actiunea enzimelor pielii;
  • Accelereaza procesele bio-chimice necesare pentru eliminarea grasimilor si regenerarea celulara;
  • Are un efect vasodilatator facilitand eliminarea toxinelor si a grasimii blocate in tesuturile pielii.

 

Oligo.DX ajunge in profunzimea pielii si topeste nodulii de grasime, fara a fi necesar un masaj puternic. Gelul este placut la atingere, ofera senzatie de prospetime. Eficient si foarte concentrat, Oligo.DX contine substante active care reduc vizibil depozitele de grasime si diminueaza aspectul de “piele de portocala”.

Produsele DS Laboratories sunt recomandate la nivel mondial de cei mai buni medici dermatologi si sunt folosite de fotomodele, celebritati de la Hollywood pentru un singur motiv: functioneaza!

Despite what people think, modeling is a really stressful job. I am always under pressure to look my best. After I tried using Trioxil and Oligo DX, I can't live without them. These two products Made a huge difference in my Life”. Roberta Bastos

I use Oligo DX to keep my body in shape. After using about a dozen creams, I can honestly say that it is the only one that made a very noticable improvement. It is an incredible product and I recommend it to All my friends.” Decimaria

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului