Frumusete & Ingrijire

# detoxifierea organismului #spa #detox #eden spa

Despre detox, sanatate si viata

Stii ca starea ta de sanatate depinde de stilul de viata? Stii ca ar fi bine sa mananci mai natural, sa faci miscare, sa-ti aloci timp pentru tine dar cu toate astea, nu reusesti sa o faci? Ai auzit de detox si ai vrea sa incerci?

Un moment crucial pentru schimbarea stilului de alimentatie este inceperea unui program de detoxifiere, fie el si de cateva zile. Inscrierea intr-un program de detox te va motiva sa faci cateva schimbari importante. Orice program de detoxifiere va cuprinde o alimentatie potrivita, exercitii fizice usoare, terapii de detoxifiere pentru piele, precum si un program de detoxifiere emotionala si mentala. Chiar daca vei opta pentru un program de 4 zile de detox, la finele acestor zile vei elimina senzatia de greutate si de oboseala cronica, vei pierde 1-2 kilograme, somnul ti se va imbunatati, tenul va fi mai luminos, inflamatiile din organism se vor reduce, imunitatea va creste, te vei echilibra emotional, te vei regasi pe tine si vei invata lucruri numeroase despre un stil de viata sanatos pe care le vei putea aplica pentru restul vietii…

Te invit joi, 12 iunie 2014, incepand cu ora 18.30, la Eden Spa Negulici!

Te vei relaxa, vei afla cum poti incepe o cura de detox si la ce te ajuta, vei gusta preparate specifice curei de detox si vei simti beneficiile relaxarii fizice si psihice cu ajutorul mini terapiilor spa!

Locurile sunt limitate. Rezerva-ti locul aici sau la office@edenspa.ro si telefon: 0213168148 sau 0721321294. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare