Frumusete & Ingrijire

#ingrijire unghii #ingrijire par

Descopera solutiile Novophane pentru par frumos si unghii sanatoase

Visul oricarei femei de a avea par frumos si bogat si unghii perfecte a fost mereu o dorinta ce parea greu de indeplinit…

 

Lipsa hidratarii, a mineralelor si a vitaminelor esentiale din organism duc, de multe ori, la uscarea parului, acesta rupandu-se usor si cazand, un scalp cu matreata si unghii fragile.

Gama Novophane de la ACM Laboratoire Dermatologique aduce solutii salvatoare, inovatoare si eficiente de corectare a problemelor care pot afecta parul si unghiile.

Gama Novophane contine toate produsele pentru un par cu aspect sanatos, stralucitor si frumos: primul pas este aportul corect de vitamine si minerale printr-un supliment alimentar. Capsulele Novophane contribuie la stoparea caderii parului si dau un aspect sanatos firelor de par si unghiilor.

Lotiunea Novophane impotriva caderii parului: stimuleaza microcirculatia la nivelul scalpului pentru a accelera viteza de crestere a parului si contribuie la stoparea fibrei capilare. Aceasta contine uleiuri esentiale (cabreuva, ambreta, ienupar, menta, grapefruit, portocala) si vitamine (C, E, B5, B6, PP, H).

Novophane sampon energizant: combina sinergic 6 vitamine pentru stimularea scalpului si fortifierea parului. Contine agenti balsamici care fac parul usor de pieptanat.

Novophane sampon sebo-reglator: are rolul de a echilibra productia de sebum si intarzie aparitia senzatiei de par gras. in plus, confera parului stralucire si volum.

Novophane sampon ultra nutritiv: repara, hraneste si protejeaza parul uscat, foarte uscat si degradat. Curata cu delicatete parul si scalpul, pentru a pastra balanta naturala de hidratare.

Novophane DS sampon anti-matreata: elimina scuamele din dermatita seboreica si previne reaparitia lor. Contine doua antifungice puternice, care combat roseata si pruritul. In plus, are efect antiinflamator si de calmare, cu rezultate vizibile dupa prima spalare.

samponul Novophane K impotriva matretii cronice: elimina scuamele produse de psoriazis la nivelul scalpului si previne reaparitia lor. Contine ingrediente active keratolitice, hidratante si calmante.

Novophane crema de unghii: protejeaza si imbunatateste aspectul unghiilor uscate si fragile. Asigura umectantii specifici unghiei si stimuleaza patul unghial pentru a restabili supletea unghiei.

Echipa ACM Laboratoire Dermatologique dezvolta produse dermatocosmetice adaptate nevoilor pielii, parului si unghiilor de peste 20 de ani. Produsele respecta o carta riguroasa: toate produsele sunt dezvoltate in stransa colaborare medicii dermatologi si cu pacientii, nicio inovatie fara valoare adaugata, niciun ingredient activ care nu este absolut necesar, nicio afirmatie nejustificata, rigoarea unei culturi medicale si cosmetice combinate.

Aflati mai multe informatii de aici: www.magnifiqueskin.ro si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului