Frumusete & Ingrijire

#interventia chirurgicala #FUE Manual Ultimate # Dr. Cosmin Moculescu # Bucharest Hair Institute #implant de par #caderea parului

Descopera cea mai eficienta tehnica de implant de par a momentului!

Suferiti de alopecie androgenetica severa? Doriti sa acoperiti zone mai mari de chelie aparuta din cauza altor boli? Acum puteti obtine rezultate excelente si par bogat cu metoda FUE Manual Ultimate.

 

FUE Manual Ultimate este tehnica-varf de lance in implantologia de par. Despre aceasta tehnica chirurgicala exclusiv manuala, prin care extractia firelor se realizeaza doar manual, iar implantarea cu implantatoare de ultima generatie, ne vorbeste Dr. Cosmin Moculescu, expert implantologie-par in cadrul Bucharest Hair Institute.

“Datorita acestei tehnici, rata de supravietuire a firelor implantate este de peste 95%. Avantajele sunt multiple si net superioare oricarei alte metode, in prezent fiind plasata pe primul loc in clasamentul interventiilor chirurgicale de implant de par. In cadrul Bucharest Hair Institute https://www.implantcapilar.com/ folosim exclusiv metoda FUE Manual Ultimate, ce impune doar extractia manuala a grafturilor, fara a utiliza aparate motorizate, si implantarea cu implantatoare LION de ultima generatie. Comparativ cu celelalte metode, FUE Manual Ultimate se diferentiaza prin rezultatul natural cu ajutorul implantatoarelor si lipsa leziunilor in zona donoare cauzate de aparatele motorizate. Aceasta metoda manuala este mai costisitoare decat celelalte alternative chirurgicale, dar are si mult mai multe beneficii pentru pacient din punct de vedere al rezultatului.”, explica Dr. Cosmin Moculescu.

Printre multiplele beneficii pentru pacientul care acuza caderea masiva a parului, cele mai importante sunt: prezervarea zonei donoare pentru viitoarele extractii si lipsa cicatricilor si rezultatul natural al implantului. Metodele inferioare utilizeaza bisturiul circular. Fiind introduse cu pensa, grafurile nu pot fi implantate la unghiurile naturale ale firelor de par.

Diagnosticul de certitudine

Pentru un diagnostic corect, medicul te va examina si iti va recomanda unele teste:

* Analize de sange. Acestea sunt indicate pentru a descoperi eventuale cauze medicale ale caderii parului. De exemplu se pot determina anumite dezechilibre ale hormonilor: testosteron, dihidrotestosteron.

* Tricoscopia (videodermoscopia parului si a scalpului) consta in examinarea parului si a scalpului cu ajutorul dermatoscopului sau videodermatoscopului, o lupa speciala.

Tratament eficient, cu rezultate spectaculoase

In cadrul Bucharest Hair Institute https://www.implantcapilar.com/ sunt utilizate materiale premium pe piata mondiala pentru FUE ULTIMATE. Dupa stabilirea prognosticului si evolutiei afectiunii se elaboreaza protocolul terapeutic. In acest fel, medicii din cadrul Bucharest Hair Institute ofera garantia unor rezultate excelente si predictibile.

“La o prima vizita, pacientul este consultat atat din punct de vedere al aspectului scalpului si al firelor de par, cat si al starii de sanatate generala. In cadrul acestei consultatii se evalueaza obiectiv starea si densitatea firelor de par, folosind aparatura dedicata cabinetului de trichologie. Astfel, se realizeaza anamneza pacientului insistand asupra starii de sanatate si posibilelor reactii alergice in antecedente. Se evalueaza gradul de alopecie, aria zonei donatoare si se stabileste cauza caderii parului. Dupa ce i se va explica procedura pas cu pas, pacientul va primi detalii referitoare la interventia chirurgicala.”, adauga expertul Dr. Cosmin Moculescu.

Interventia chirurgicala dureaza in functie de zona care trebuie acoperita, de dificultatea fiecarui caz in parte, intre 4 si 7 ore pe zi. Aceasta se poate intinde pe una sau doua zile. In cazurile complexe, procedura se poate repeta dupa aproximativ 8 sau 9 luni. Procedura nu este dureroasa, practicandu-se anestezie locala atat in zona de extractie, cat si in zona de implantare. 

Mai multe detalii pe:

https://www.implantcapilar.com/implant-par/

FOTO: implantcapilar.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare