Frumusete & Ingrijire

# fotoliu de masaj masatto # masatto #fotoliu de msaja

Descopera beneficiile unui fotoliu de masaj profesional de la Masatto

Intr-o lume in care dorinta de a trai in cele mai bune conditii de confort domina, tot mai multi se orienteaza dupa metode de relaxare practice si la indemana. Pentru publicul larg, o atractie ce a cucerit iremediabil atentia majoritatii se refera la fotoliile de masaj de la Masatto. Constituie o metoda de detensionare, de eliminare a starii persistente de oboseala, de reducere a stresului si poate fi accesibila oricui. Un fotoliu de masaj profesional reprezinta o achizitie pe care trebuie sa o realizeze mai ales cei care au un stil de viata sedentar, dar nu numai.

Desigur ca lista de optiuni de care dispun cei interesati vizavi de aceasta investitie este una bogata, ceea ce ar putea reprezenta o problema pentru cei care nu cunosc indeaproape aceste elemente de relaxare. Se vor axa pe performanta si rezultatele pe care le promit fotoliile, ceea ce nu este gresit. In fapt, chiar specialistii Masatto - producator si distribuitor de fotolii inalt calitative - recomanda luarea in vizor a celor doua mentionate. Fiecare trebuie sa cunoasca scopul acestei achizitii, deci raportarea la caracteristicile fotoliului este necesara.

Intrucat la ora actuala accentul cade in mod deosebit pe performanta si profesionalism, recomandarea de top in aceasta perioada se refera la modelul Dominus, pe care cei interesati il regasesc in portofoliul Masatto. Iata si o scurta prezentare a acestuia, in randurile urmatoare.

Fotoliul de masaj Dominus si prin ce se evidentiaza acest model

Ca in cazul oricarui articol de acest fel, si fotoliul Dominus vizeaza aceleasi obiective - de a oferi utilizatorilor experiente de masaj reale, deosebite, de efect, in cadrul propriei locuinte, a spatiului de birou. Se remarca modelul prin faptul ca inglobeaza una dintre tehnologiile de masaj cele mai avansate. Se pare ca reuseste sa treaca peste asteptarile publicului datorita caracteristicilor pe care le prezinta, respectiv prin tehnicile terapeutice deosebit de eficiente, alaturi de o estetica aparte.

Despre Dominus se stie ca reprezinta un cumul uimitor al functiilor pe care un masaj conceput in acest sens le poate include. Realizat de specialisti consacrati in aceasta industrie, vine sub un design deosebit, dar totodata oferind posibilitati deosebite de masaj. Il aleg cei care doresc sa beneficieze la orice ora de momente de relaxare deplina in confortul propriei locuinte.

Cu un sistem de masaj 4D patentat, acest fotoliu de masaj actioneaza in profunzime, cu putere si o precizie peste asteptari. A fost conceput avand la baza sistemul 3D, insa tehnologia inovatoare pe care o prezinta este cea care face diferenta. Rolele din dotare se muleaza cu excelenta pe curbura corpului, realizand astfel o masare eficienta si de efect. Exista posibilitatea de a ajusta unghiul de masaj, respectiv sina din dotare, ceea ce e mai mult decat convenabil.

Nevoile corpului uman sunt mai eficient satisfacute datorita design-ului special al fotoliului, care permite si masajul sezutului intr-o maniera confortabila. Pe scurt, este vorba despre un model ce asigura o intindere completa, asigurand o relaxare pe masura si o experienta de masaj memorabila.

Desigur ca si altele sunt optiunile vizavi de un astfel de articol de masaj profesional. Cei interesati descopera pe site-ul masatto.ro o varietate de scaune cu masaj de tehnologie japoneza, de exemplu, produse atat sub brand propriu, cat si de nume consacrate pe piata de profil precum iRest sau Rokol.

In ansamblu, motivele pentru care astfel de sisteme sunt atat de populare la ora actuala sunt destul de evidente - ofera o relaxare profunda, cu efecte atat pe termen scurt, cat si de durata. Cei interesati au posibilitatea de a vedea modelul dorit in cadrul unuia dintre magazinele pe care le are Masatto in Cluj, Bucuresti sau alte orase de pe teritoriul tarii. Persoanele care doresc sa viziteze showroom-ul Masatto o pot face prin programari la 0756 478 789 sau pe contact@masatto.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului