Frumusete & Ingrijire

#implant dentar #implanturi dentare #dentcof

Ai nevoie de implant dentar?

Datorita evolutiei stomatologiei de-a lungul anilor a aparut si necesitatea simularilor cat mai realiste, astfel ca pacientii sa poata previzualiza un tratament estetic. Asa a inceput sa se dezvolte conceptul de Digital Smile Design.

Acest concept inovativ s-a raspandit rapid in intreaga lume iar pe piata din Romania a aparut de 2 ani. Clinica stomatologica Dentcof este cea care a adus acest concept si l-a implementat pentru prima oara la noi in tara.

Folosirea conceptului de Digital Smile Design faciliteaza comunicarea vizuala cu pacientul si, in acelasi timp, faciliteaza si comunicarea dintre specialistii implicati in fiecare caz.

Analiza cazului prin intermediul DSD-ului are ca scop vizualizarea problemelor pacientului si gasirea celor mai bune solutii, atat estetice cat si functionale. Comunicarea vizuala in planificarea acestor cazuri este foarte importanta pentru pacienti, ajutandu-i sa isi faca o imagine clara a rezultatului final si etapelor necesare de parcurs pentru obtinerea acestui rezultat. Se pot crea mai multe designuri ale aceluiasi zambet, pornind de la dorintele pacientului. Pacientii pot previzualiza viitoarele fatete ceramice, coroane, asa cum ar arata dupa un tratament cu aparat dentar sau orice alt tip de tratamente.

Procedeul de realizare a DSD-ului consta in analiza foto si video a pacientului, astfel fiind relevata relatia dintre trasaturile fetei si proportiile zambetului. Rezultatul este un design care sa fie in armonie cu toate aceste trasaturi ale pacientului.

Prezentarea unui Digital Smile Design se realizeaza prin intermediul unor slide-uri care contin toate aceste informatii: punctul de plecare, pasi necesari de parcurs, rezultatul final si printr-o simulare in cadrul careia se transpune peste dintii pacientului, dintr-un material provizoriu, noul design al zambetului.

Click aici pentru a vizualiza cazuri tratate folosind acest concept.

Clinica Stomatologica Dentcof
Str. Simion Barnutiu nr. 62, et. 2 si 5, Timisoara 
office@dentcof.ro, +40256219197 
www.dentcof.ro 

Despre Dentcof

Clinica stomatologica cu servicii complete, specializata pe reabilitari estetice complexe si implanturi dentare. Peste 20 de ani de traditie in rezultate clinice si referinte de exceptie.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare