Frumusete & Ingrijire

#albire dinti #dantura #dinti frumosi #just smile

(P) Daruieste-ti un zambet hollywoodian la clinica Just Smile

Vrei sa pasesti pe cea mai scurta cale catre fericire? Daruieste-ti la inceput de vara un zambet hollywoodian cu ajutorul clinicii Just Smile, care a lansat pe piata de profil conceptul fascinant al sanatatii si esteticii dentare, Dental Glamour. Experientele tale stomatologice se pot transforma in sesiuni spa revigorante, gratie serviciilor elitiste si accesibile, oferite de Just Smile.

Clinica stomatologica Just Smile va ofera o paleta larga de servicii si solutii la tarife customizate pentru fiecare pacient in parte: consultatii de specialitate, radiologie dentara, urgente stomatologice si elaborarea planului de tratament, protetica, terapie si cosmetica dentara, profilaxie, implantologie, chirurgie, parodontologie, ortodontie si pedodontie. Intra pe justsmile.ro si afla cat de usor poti obtine un zambet de Hollywood.
 

Conceptul Just Smile


Just Smile vine pe piata de profil cu un concept inovator, numit Dental Glamour. Astfel, sanatatea danturii este completata de o stralucire clasica, specifica celebritatilor hollywoodiene, care ofera siguranta de sine, afirmare intr-un cadru social elitist si o noua expresie a personalitatii.

Pana si locatia clinicii Just Smile este una speciala, pozitionata in centrul capitalei, langa Parcul Cismigiu si vis-a-vis de Conservator. Echipa medicala de top foloseste o tehnologie de ultima generatie si servicii stomatologice integrate, acordand o atentie sporita factorului uman.


Pacientii se bucura de un tratament privilegiat si de o comunicare eficienta cu specialistii, pentru cele mai bune rezultate. Serviciile ating performanta celor din strainatate, iar raportul calitate-pret se ridica la nivelul asteptarilor.


Ofertele speciale Just Smile


Oferta de pret Just Smile este discutata cu fiecare pacient in parte, in functie de planul de tratament. In plus, fidelitatea se recompenseaza cu reduceri substantiale.

In ciuda serviciilor de lux, preturile sunt atractive. De pilda, pentru cosmetica dentara, un detartraj mecanic se poate realiza doar cu 15 ron/dinte, iar unul cu air flow de grad II (15-32 dinti), in schimbul sumei de 150 ron.

O consultatie standard este tarifata cu 50 ron, iar cea de specialitate cu 70 ron. Implantul dentar are preturi cuprinse intre 450 euro si 1.128 euro.
 

Abonamentul anual Just Smile


Iti poti asigura zambetul stralucitor un an intreg, cu abonamentul anual Just Smile. Cu doar 199 euro, culegi o gama intreaga de avantaje:
 
1 Doua implanturi la pretul de doar 297 EUR/Implant (pret de lista 615 Euro).                                                           

Beneficiati astfel de o reducere de 318 EUR/Implant. Pe baza radiografiei se determina necesitatea utilizarii aditiei de os sau a membranei (caz in care pacientul beneficiaza de o reducere de 50% din pretul aditiei de os sau a membranei);

2 Doua coroane pentru doua implanturi la pretul de 147 EUR/Coroana (pret de lista 241 Eur);
Beneficiati astfel de o reducere de 94 EUR/Coroana. Coroana este ceramica total fizionomica pe suport crom-nichel si include atat amprenta cat si cimentarea.

3 Consultatii de specialitate gratuite nelimitat;

4 Doua pachete profilaxie si igiena dentara, ce cuprind:

  • detartraj;
  • periaj profesional;
  • Airflow;
  • fluorizare;
  • instructaj periaj corect.

 

5  Un tratament de albire dentara cu Opalescence 15% - albire la domiciliu; Include chitul de albire (2 seringi) si gutierele

6 Doua plombe (orice tip de cavitate) gratuite;

7 Doua extractii (orice tip de dinte); Include anestezia locala

Programeaza-ti o consultatie la clinica Just Smile la numerele de telefon 021.311.22.99 sau 0731.020.994, conform programului de lucru: luni-vineri de la 9.00 la 21.00 si sambata, de la 9.00 la 15.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare