Frumusete & Ingrijire

#crema maini #maxiderma #crema picioare # hidratare piele #piele crapata

Cum tratezi eficient mainile si picioarele uscate si crapate

In 2014 Smart Love a introdus in Romania produse de ingrijire, ce au fost foarte bine primite de familiile grijulii, menite sa usureze procesul de parenting al parintilor cu suflet mare dar care isi asculta si mintea. Produse ca Sudocrem - crema de protectie impotriva iritatilor de piele, Infacol - suspensie orala pentru eliberarea colicilor, Nosko - aspirator nazal pentru eliminarea mucusului sau Dologel - gel gingival pentru ameliorarea simptomelor provocate de aparitia dentitiei la copii, toate destinate celor mai frecvent intalnite probleme la copilasi, de la nastere si pana la varste scolare. Dar a venit momentul sa oferim produse concepute si pentru parinti, nu?

Unul dintre aceste produse noi care deja fac minuni in alte tari, si pe care il introducem cu mandrie si in Romania, este Maxiderma - crema pentru maini si picioare.

Maxiderma este o gama de produse dermatologice care pastreaza si regenereaza pielea hidratata si sanatoasa. Formulele concentrate ale cremelor Maxiderma imbunatatesc starea mainilor si a picioarelor extrem de uscate, crapate si deshidratate, precum si preventia aparitiei crapaturilor la pielea predispusa.

Toate produsele Maxiderma contin cat mai multe ingrediente naturale, unul dintre ele fiind ureea care se gaseste in pielea umana normala (ca un factor de hidratare natural prezent in proportie de aproximativ 7% in pielea umana), fiind o componenta integrala a bazei de hidratare intensa a cremei pentru calcaie si picioare si a cremei de maini Maxiderma.

Ce este si cum functioneaza ureea?

Ureea este componenta de baza prezenta in proportie de 25% in compozitia Maxiderma, fiind un agent de hidratare natural care atrage apa in stratul exterior al pielii. Ureea imita procesele naturale de hidratare ale pielii, ajutand astfel la regenerare. Drept urmare, capacitatea de legare a pielii este refacuta, iar mainile sau picioarele uscate vor deveni din nou moi si hidratate.

Functionarea sistemului senzorial periferic la membre este afectata, de asemenea si sistemul circulator este afectat in cursul evolutiei diabetului zaharat. Astfel, pielea devine uscata si fragila, cauzand formarea crapaturilor. Crema Maxiderma contine o formula hidratanta aparuta ca urmare a relatiei dintre stiinta si natura, esentiala pentru ingrijirea corespunzatoare a picioarelor.  

De ce Maxiderma?

  • efectele se pot observa dupa tei zile
  • poate fi utilizata de persoanele care sufera de diabet si de mamele care au nascut recent si au capatat afectiuni ale pielii
  • formula cu substante nutritive pe baza de 25% uree
  • vei avea mainile si picioarele netede, catifelate si perfect hidratate
  • nu contine parabeni (conservanti)
  • este adecvata utilizarii zilnice.

Studii clinice

Produsele Maxiderma au la baza cercetarea  stiintifica si au un efect de hidratare dovedit clinic. Crema se poate utiliza zilnic pentru protectie si hidratare dar si pentru tratarea pielii uscate, dure si crapate. Un studiu clinic simplu, aprobat etic si verificat, realizat recent, in care s-a utilizat un dispozitiv recunoscut la nivel global de masurare a hidratarii pielii a dovedit ca, in cazul diabeticilor, crema pentru calcaie si picioare Maxiderma a imbunatatit hidratarea pielii cu 16,3 unitati sau cu aproximativ 150% intr-o perioada de 14 zile. 

Maxiderma - pur si simplu fin!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare