Frumusete & Ingrijire

#riduri #ulei de masline # hidratare piele #albus de ou #elasticitatea pielii #imbatranire prematura

Cum sa reduci ridurile in mod natural

In loc sa lupti impotriva ridurilor cu ajutorul unor creme scumpe sau a unor proceduri medicale, de ce nu ai da o sansa unor remedii naturale recunoscute pentru puterea lor de a oferi tineretea pielii. Iata care sunt acestea.

Albus de ou


Separa albusul de galbenus, mixeaza-l bine si aplica-l pe pielea curata. Lasa-l sa actioneze 20 - 30 de minute dupa care clateste-l cu apa calda. In timpul in care ii permiti sa actioneze pe piele, acesta va introduce in epiderma o cantitate mare de colagen natural, vitamina B si E.

Toate aceste elemente sunt responsabile de intinerirea pielii , dar si de eliminarea unor eventuale iritatii. Incearca sa aplici acest tratament in fiecare zi, timp de o saptamana pentru a vedea rezultate remarcabile. Dupa aceasta perioada este suficient sa aplici masca de doua ori pe saptamana.
 

Ulei de masline


Ai nevoie de un produs hidratant? Mergi in supermarket si cumpara o cantitate mica de ulei extravirgin de masline. Aplica produsul in fiecare seara dupa demachiere , indeparteaza excesul dupa 15 minute cu ajutorul unei dischete demachiante si lasa apoi uleiul sa actioneze pana dimineata. Cand te trezesti este suficient sa iti clatesti fata cu apa calda si sa lasi apoi pielea sa respire.
 

Suc de lamaie


Taie o felie de lamaie si plimb-o apoi pe aceasta pe toata suprafata pielii. Aceasta reda luminozitatea pielii, iar aciditatea sucului reduce prezenta liniilor fine de pe pielea ta. In mod sigur in timpul tratamentului vei intampina senzatia de mancarime sau usoara usturime, moment in care trebuie sa clatesti pielea cu apa curata din belsug si sa aplici apoi uleiul de masline.
 

Masaj


Atunci cand iti hidratezi pielea cu ulei de masline, de ce nu te-ai bucura si de cateva clipe de masaj? In timp ce aplici uleiul maseaza-ti intreaga fata varfurile degetelor. Vei vedea cu obrajii ti se vor inrosi - dovada ca circulatia sanguina de la nivelul pielii a fost activata intr-un mod puternic.
 

Fructe si legume


Consuma fructe si legume in fiecare zi. Ca atare sau sub forma de suc, consumul acestora vor face ca pielea ta sa aiba un aspect placut, stralucitor si lipsit de riduri si linii fine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare