Frumusete & Ingrijire

# ulei de plaja # bronz perfect #ulei de cocos #cocos

Cum sa obtii un bonz perfect cu ajutorul uleiului de cocos

Este perioada concediilor si a petrecerilor pe plaja, iar toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa obtina un bronz perfect, care sa le puna in evidenta, in mod clar si indubitabil, corpurile de vis, formate la sala de sport sau prin diverse regimuri alimentare tinute in timpul anului. Putine stiu insa ca uleiul de cocos este atuul de care au nevoie pentru a obtine un bronz perfect.

Palmierul de cocos este cunoscut si sub numele de kalpa vriksha, sintagma care inseamna copacul vietii, copac care da tot ce este necesar pentru a trai, intrucat aproape toate partile lui pot fi folosite de om pentru hrana. Ueiul de cocos are utilizari atat de largi incat poate fi considerat un adevarat prieten, fiind util atat in alimentatie, cat si in ingrijirea corporala.

Stiati ca uleiul de cocos este o alternativa mult mai buna, 100% naturala, fiind lipsit de chimicale nocive, parfum, diferite tipuri de alcool, parabeni si nedeclansand absolut nicio problema hormonala?

Uleiul de cocos va favorizeaza bronzarea mult mai rapid si este excelent in ceea ce priveste protectia pielii fata de razele ultraviolete (superactiveaza melanina de sub piele, dand acea culoare aramie, intr-un timp mult mai scurt), daca respectati anumite conditii: sa il aplicati din 10 in 10 minute pe corp si sa nu va expuneti la soare mai mult de 20 minute, in intervalele de timp recomandate mai sus. In rest, stati la umbra, pentru ca veti avea oricum un bronz de invidiat.

Principalele avantaje ale uleiului de cocos pentru un bronz unic sunt:

  • Grasimile saturate formeaza un strat protector pe piele, reducand pierderea de umiditate.
  • Impiedica arderea si craparea pielii, conferindu-i elasticitate si stralucire.
  • Nu blocheaza absorbtia vitaminei D produsa de propriul nostru corp atunci cand acesta este expus la soare.

In plus, acesta trateaza varicele, vindeca arsurile, intareste unghiile, este un deodorant natural foarte bun, ajuta la lungirea genelor si la demachiere, vindeca acneea si contribuie la un masaj perfect.

Suficiente argumente ca sa iti castige increderea pe viata, nu-i asa?

Nu uita, insa, de intervalele de mers la plaja recomandate (07:00 – 10:00 si 16:00 – 19:00), pentru a ne feri de arsurile solare. Pentru cei mai multi dintre noi a devenit o cutuma sa ne aplicam pe piele creme cu factor de protectie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare