Frumusete & Ingrijire

#dailani #crema de fata #produse cosmetice bio #crema hidratanta

Cum sa alegi o crema de fata potrivita pentru tenul tau

Orice femeie care se respecta are o crema de fata pe care o poarta cu ea peste tot pe unde merge. Este acea crema care ii da incredere si o face sa arate bine. Doar ca nu tot ceea ce gasim pe piata este si bun pentru fiecare dintre noi, iar drumul pana la aflarea celui mai bun produs este lung si anevoios.

Multa lume ar putea crede ca toate cremele sunt la fel si ca orice ai folosi, beneficiul este acelasi: hidratarea. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Exista o varietate foarte mare de produse hidratante si toate miros bine si ofera diferite beneficii pentru piele. In conditiile astea, cum ar trebui sa o alegi pe cea care e cea mai buna pentru tine? Iata cateva sfaturi utile:

Tine cont de tipul tau de piele

Ai pielea uscata, grasa, normala sau mixta? Esti predispusa la acnee sau ai piele sensibila? Raspunsurile la aceste intrebari ar trebui sa determine tipul de hidratant pe care il alegi, intrucat fiecare produs este conceput special un anumit tip de piele.

Fii atenta la textura

Textura unui hidratant bun are legatura cu tipul de piele pe care il ai. Astfel, pentru piele normala ai nevoie de un hidratant usor, fara grasime, in timp ce pielea uscata poate avea nevoie de o formula mai cremoasa, mai puternica, menita sa "blocheze" umiditatea.

Incearca-i parfumul

Faptul ca aplici crema pe fata inseamna ca mirosul sau iti va persista in nas multa vreme, astfel ca daca are un parfum care te deranjeaza sunt multe sanse sa o arunci rapid direct in cosul de gunoi. Cumpara o crema pe care o poti testa inainte. Daca ai pielea sensibila sau predispusa la acnee incearca sa eviti orice crema hidratanta parfumata.

Citeste bine eticheta

Eticheta de pe orice produs care se aplica pe piele poate parea greu de inteles, insa cu rabdare poti invata o multime de lucruri. Cauta o crema de fata care este marcata ca fiind "testata alergologic". Aceasta eticheta nu garanteaza nu garanteaza faptul ca nu iti va irita pielea, insa riscurile sunt foarte mult diminuate.

Alege produsele bio

O varianta foarte buna este sa mergi pe produse cosmetice bio. Acestea contin ingrediente 100% naturale, fara pic de chimicale, conservanti sau parabeni, ingrediente nocive organismului. Produsele bio nu prezinta efecte adverse la nivelul pielii, nu irita si nu provoaca acnee, ba chiar ajuta la disparitia acesteia.

Produse cosmetice bio gasesti pe site-ul Dailani, producator de cosmetice naturale cu ingredinete certificate BIO pentru brandul nostru si importator in regim de exclusivitate pentru Romania ale produselor cosmetice Mad4Beauty.

Crema Rejuvenate, spre exemplu, este o crema anti-aging de zi extrem de concentrata, cu efect de lifting, ajutand la prevenirea imbatranirii celulare. Folosita zilnic, ii va conferi pielii tale vitalitate si stralucire. Ii imbunatateste, asadar, tonusul si reduce vizibil ridurile. Contine vitamine precum A, B1 si B2, C, E, K, D si Omega 6, toate naturale, extrase din produse certificate bio la origine. Produsul este concentrat si nu contine apa, iar aplicarea cremei se face dimineata, pe pielea umeda.

Pentru mai multe informatii si comenzi acceseaza dailani.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare