Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ten toamna #ten perfect #ingrijire ten #toamna

Cum sa ai un ten perfect in aceasta toamna

Fiecare femeie este diferita, la fel si nevoile de ingrijire a tenului sunt diferite. Daca vrei sa ai un ten perfect hidratat si lipsit de imperfectiuni trebuie sa alegi produsele destinate nevoilor tale.

Tocmai de aceea, noile pachete de ingrijire de la Skeyndor sunt esentiale in ritualul zilnic de frumusete. Alege kit-ul care se potriveste tenului tau ;i bucura-te de efectele acestuia.

Power Oxigen

CITY POLLUTION BARRIER - BOOSTING SERUM + O2 COMBINATION TO OILY SKIN 30ML: Serum detoxifiant pentru fata si gat. Formula sa contine ingrediente special alese pentru detoxifierea tenului si pentru protectia impotriva factorilor de mediu. Ideal pentru tenuri obosite, lipsite de luminozitate si sufocate din cauza lipsei de oxigen.

SOS RECOVERING CONCENTRATE 4*2ml: Skeyndor - fiolele SOS Recovering Concentrate, cu efect calmant si reechilibrant in profunzime, in special in cazul pielii sensibile cu tendinta atopica si cuperotica. Recomandam acest concentrat dupa tratamentele estetice medicale precum cele cu laser sau peelinguri puternice. Calmati-va pielea in mod eficient.

Power Hyaluronic

MOISTURISING BOOSTER 30ML: Booster hidratant pentru piele uscata. Acidul hialuronic este un component natural al organismului al carui scop principal consta in captarea si retinerea apei in piele. Aceasta molecula este considerata un adevarat "burete" deoarece poate sa retina o cantitate de apa egala cu de 1.000 de ori greutatea proprie. Factori externi si interni pot afecta cantitatea de acid hialuronic pe care o poseda fiecare persoana, influentand astfel starea generala a pielii.

Power Hyaluronic imbunatateste hidrodinamica naturala a pielii, combinand acid hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted. Aceasta gama se adreseaza persoanelor cu varsta peste 20 ani, pentru piele deshidratata la suprafata sau in profunzime cu microrelief cutanat neuniform si mici riduri.

INSTANT LIFTING CONCENTRATE 4*2ml: Culoarea pielii poate reflecta multe lucruri despre sanatatea ei, de exemplu, acumularea de oboseala. Instant Lifting Concentrate este noua fiola cu efect de lifting rapid de la Skeyndor. Are un efect puternic si rapid de fermitate si intindere pentru pielea obosita sau cu contur nedefinit. Cu acest concentrat, veti obtine si un machiaj mai rezistent si uniform.

Power Vitamina C

Antiox Glowing Serum 12,5% Vitamin C: Ser de actiune tripla antioxidanta cu vitamina C si extract de rodie si acai. Ea actioneaza ca un scut impotriva pielii cutanate. Ofera un efect intens de lumina pe fata. imbunatateste productia de colagen si unifica petele.

BRIGHTENING GLOW CONCENTRATE 4*2ml: Pentru pielea terna sau stresata, care prezinta mici pete de culoare sau o culoare neuniforma si primele semne de imbatranire, Brightening Glow Concentrate de la Skeyndor este ceea ce aveti nevoie. O formula antioxidanta cu derivati din vitamina C, care ilumineaza pielea si ii redau o culoare uniforma, oferind strlucire din interior!

Power Retinol

INTENSIVE REPAIRING SERUM-IN-CREAM 30ML: Serum crema cu efect anti-imbatranire, cu extract pur de retinol si pigmenti ce reflecta lumina, pentru toate tipurile de ten. Efect de reintinerire si de estompare a petelor.

INTENSIVE HYDRATING CONCENTRATE 4*2ml: Noile fiole hidratante de la Skeyndor se numesc Intensive Hydrating Concentrate si au o actiune intensa de rehidratare naturala cu ajutorul acidului hialuronic si precursorilor sai. Daca aveti pielea deshidratata sau foarte uscata, acest produs vi se potriveste!

 

Pe toate le gasesti in saloanele GETT’S!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului