Frumusete & Ingrijire

#tratament puncte negre # ten mat #tratamente cosmetice #tratamente naturiste

Cum sa ai un ten mat, fara puncte negre. Tratamente care chiar dau rezultate

Tenul gras, porii deschisi, punctele negre. Cateva probleme cu care se confrunta mii de femei. Si care par uneori sa nu aiba nicio rezolvare, oricate creme si produse naturiste am incerca. Fiecare ten este diferit, insa abordarea trebuie sa fie una comuna: tratamentul trebuie aplicat regulat.

In primul rand, pentru a avea un ten fara probleme, trebuie sa ai un stil de viata sanatos. Dieta trebuie sa fie slaba in grasimi si diversi excitanti. Alcoolul, dulciurile, bauturile carbogazoase au un efect nociv asupra tenului, la fel si lipsa hidratarii. Asa ca mananca sanatos si bea multa apa. Efectele nu vor intarzia sa apara. 

In al doilea rand, trebuie sa ai un ritual de infrumusetare. Demachierea este esentiala, la fel si hidratarea si tratarea problemelor tenului cu produse speciale. Nu trebuie sa folosesti o crema buna la toate, ci o crema pentru fix problema ta. De exemplu, in cazul tenului gras, poti incerca un tratament dermatocosmetic, cum este cel de la Skincode. Noua gama SOS OIL CONTROL actioneaza in straturile profunde ale pielii, unde regleaza secretia de sebum, scotand totodata la suprafata impuritatile. Strange si minimizeaza porii, pentru un aspect mai proaspat, mai tanar si un ten mat si ingrijit. Formula contine un complex  biotehnic activ de minimizare a porilor, extract de urzica pentru actiunea antiinflamatoare, antiseptica si astrigenta si incredientul activ CM-Glucan.

In al treilea rand, trebuie sa duci o viata sanatoasa. Iar acest lucru se traduce si prin a reusi sa te odihnesti suficient, prin a invata sa iti lasi organismul sa-si refaca rezervele. Pare o poveste, dar nu este. Stai cat mai mult in aer liber, evita fumul de tigara care imbatraneste tenul si favorizeaza aparitia punctelor negre, dormi suficient. Daca faci si exercitii fizice, este perfect! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului