Frumusete & Ingrijire

#sanatate #dieta #ingrijire corp # slabit vara

Cum sa ai corpul perfect pentru plaja

Sezonul vacantelor este in toi, iar vremea buna tine cu cei care isi petrec vacantele pe meleaguri insorite. Insa, pe langa sentimentul de libertate si relaxare, foarte multi se tem sa isi xpuna corpul la plaja.

Complexele legate de aspectul fizic sunt numeroase, insa cu putina pregatire si adoptarea unui stil de viata sanatos poti avea corpul pe care ti-l doresti, tonifiat si in forma maxima pentru plaja.

Iata mai jos cateva sfaturi de care sa tii cont:

Consuma mai multe proteine. Alimente precum carnea slaba de vita sau pui, ouale sau lactatele degresate sunt foarte bogate in proteine. Proteinele ofera satietate deoarece stomacul are nevoie de mai mult timp pentru a le digera. De asemenea, stomacul transmite creierului mesajul ca este in continuare plin, astfel ca vei manca mai putin.

Nu vei mai abuza de gustarile dulci si alte alimente interzise. Consumul de alimente bogate in proteine te ajuta sa mananci corect de-a lungul zilei. De asemenea, vei avea si un program mai riguros de alimentatie, ceea ce reduce consumul de alimente bogate in zahar, care se transforma in grasimi abdominale.

Ia micul dejun. Incepe ziua in forta cu un mic dejun consistent, bazat pe alimente bogate in proteine care sa iti ofere satietate si energie pentru restul zilei. Deoarece organismul a fost privat de mancare in timpul noptii, micul dejun este esential.

Atunci cand pleci de acasa cu stomacul plin, vei evita consumul de alte alimente, in special dulci. In aceste fel vei preveni aparitia kilogramelor nedorite.

Fa miscare in mod corect. Chiar daca faci zilnic abdomene, nu este garantat ca vei obtine un abdomen plat, cu patratele, in special daca nu faci exercitiile care trebuie. Pentru a obtine rezultate bune, este indicat sa faci exercitii care sa iti solicite la maxim organismul.

Exercitiile cardio, greutatile si alergatul usor sunt ideale pentru a stimula metabolismul si pentru a arde grasimile rapid si eficient. Greutatile ajuta la accelerarea metabolismului si la eliminarea grasimilor abdominale.

Mananca la momentele potrivite. Mesele copioase si dese nu sunt benefice pentru organismul uman, care nu a fost creat sa functioneze in acest fel. Atunci cand primeste mai mult decat are nevoie, organismul depoziteaza mancarurile sub forma de grasime.

Grasimea se depune in special pe abdomen, fese si coapse si este mai greu de eliminat. Pentru a preveni acest lucru, este indicat sa mananci de mai multe ori pe zi, dar mai putin. Incearca sa ai 5 - 6 mese mici pe zi, la care sa consumi alimente sanatoase, fructe, legume, lactare, peste sau carne slaba.

Accelereaza metabolismul. Persoanele care sunt slabe indiferent de ceea ce mananca au un metabolism bun. Acest lucru le ofera abilitatea de manca orice doresc, fara a depune grasime. Din nefericire, nu toata lumea este asa, astfel, ca trebuie sa gasim modalitati de a accelera metabolismul. Fa mai multa miscare, mananca sanatos si incorporeaza in dieta ta alimente bogate in capsaicina, precum ardei iuti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare