Frumusete & Ingrijire

#radiofrecventa #eliminare celulita #celulita

Cum poti scapa rapid si eficient de celulita

Celulita este o problema care afecteaza peste 90% dintre femeile, indiferent de varsta sau greutate. Stilul de viata isi pune amprenta asupra corpului nostru.

 

Medicii spun ca celulita nu este o boala, insa aspectul inestetic al acesteia dauneaza starii de bine a oricarei femei. Nu doar varsta, greutatea, mostenirea genetica, ci si stilul de viata se numara printre factorii care influenteaza aparitia celulitei. Specialistii recomanda o alimentatie adecvata, sanatoasa, sport, dar uneori acestea nu sunt suficiente. Tocmai de aceea, tratamentele corporale pot fi o solutie de lunga durata atat timp cat alegi metode cu adevarat eficiente in lupta contra celulitei.

Din fericire tehnologia ne vine in ajutor prin tratamentele cu radiofrecventa duala si tripolara care actioneaza in profunzime pentru eliminarea grasimii.

Tratamentul cu radiofrecventa este unul dintre aliatii pe care orice femeie si-i doreste atunci cand vrea sa aiba o silueta armonioasa. Aceasta presupune utilizarea curentilor electrici de inalta frecventa care induc in tesut o temperatura mai ridicata decat cea obisnuita a corpului. Astfel, tesuturile se contracta avand ca efect arderea si eliminarea graduala a grasimilor acumulate.

Noutatea absoluta consta in utilizarea a doua tehnologii: CET care patrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care patrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionand asupra grasimii de profunzime care este cel mai greu de tratat. Efectul este aproape instantaneu: o tonifiere vizibila, dupa primele sedinte.

De asemenea, acest tratament imbunatateste circulatia la nivelul pielii si reface elasticitatea acesteia, prevenind astfel aparitia vergeturilor si lasarea pielii, adica acel aspect de pielea flasca, pe care orice femeie il uraste. Radiofrecventa influenteaza pozitiv si productia de fibre de colagen, drenajul limfatic, prevenind reaparitia celulitei. De asemenea, prin acelasi tratament ajutati tesutul sa elimine toxinele.

"Tratamente oferite in cadrul salonului nostru se fac dupa o evaluare completa, care include analiza stilului de viata, a alimentatiei. in general, insa, pentru un efect vizibil si de lunga durata, se recomanda in medie un tratament de 8 sedinte saptamanale, urmate de cate 4 sedinte de intretinere la un interval de 6 luni", a declarat Sterea Corina, Manager Pure Salon, care a investit in aparatura de ultima generatie in domeniu pentru a oferi cel mai eficient tratament cu radiofrecventa. Astfel, expertii in frumusete folosesc radio frecventa duala (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) si tripolara pentru eliminarea grasimilor acumulate in tesuturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare