Frumusete & Ingrijire

# trucuri bronz perfect # trucuri bronz #piele bronzata #bronz

Cum obtii bronzul perfect. 5 trucuri pe care trebuie sa le stii!

Vara a venit deja, iar pielea ta trebuie sa prinda putina culoare pentru a intra in atmosfera estivala. Inainte de a te expune insa la soare pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala. 

Iata mai jos cateva etape pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sa obtii un bronz perfect si de lunga durata:

1. Exfoliere

Pentru un bronz perfect pielea ta are nevoie mai intai de o exfoliere. cu ajutorul careia sa indepartezi celulele moarte de la suprafata dermei. Poti face un gomaj cu sare de mare ori cu malai sau zat de cafea. 

2. Hidratare

Dupa exfoliere, pielea ta are nevoie de o hidratare intensa. Astfel, incepe prin a manca cat mai multe fructe si legume bogate in apa, dar incearca sa bei si cat mai multe lichide. Este recomandat sa bei cel putin 8 pahare de apa pe zi. 

3. Alimentatie bogata in grasimi

Pielea este oglinda interiorului tau. Asadar, daca vrei sa ai un bronz perfect vara aceasta, trebuie sa fii atenta si la alimentele pe care le consumi. Grasimile esentiale, precum pestele, nucile si alunle, sunt gustari sanatoase, care ajuta si la sanatatea pielii.

4. Expunere treptata la soare

Pielea trebuie expusa treptat la soare daca vrei sa ai un bronz cat mai durabil. Cu cat stai mai mult la soare din prima zi de plaja, cu atat pot aparea mai repede arsurile.

5. Protectie solara

Pentru un bronz perfect nu uita insa nici de cremele cu protectie solara. Acestea sunt extrem de importante pentru sanatatea pielii, dar si pentru un bronz durabil. Ai grija ca acestea sa fie ales in functie de tipul tau de piele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului