Frumusete & Ingrijire

#lentile de contact #optimed #Dailies Aqua Comfort Plus #dailies

Cu Dailies® te bucuri de hidratare ...cat ai clipi!

Printr-o tehnologie inovatoare, lentilele de contact zilnice Dailies Aqua Comfort Plus elibereaza agenti de hidratare la fiecare clipit pentru portul confortabil al lentilelor pe tot parcursul zilei, oricat de lunga ar fi ea!

In plus, in perioada 22 Ianuarie-31 Martie, te bucurie si de hidratarea oferita de crema de maini Neutrogena oferita CADOU la fiecare achizitie de 2 cutii DAILIES®.

Dailies Aqua Comfort Plus sunt lentile de contact de unica utilizare si port zilnic si reprezinta cel mai simplu si igienic mod de a purta lentile de contact. Sunt alegerea indicata pentru persoanele cu un stil de viata modern, excelente in timpul liber, in vacanta, la petreceri, cand faci sport sau oricand vrei sa te bucuri de un moment special alaturi de cei dragi tie.

Studii clinice au demonstrat ca Dailies Aqua Comfort Plus:

  • reduc semnificativ simptomele asociate sindromului de ochi uscat

  • elibereaza agenti de hidratare pe tot parcursul zilei**

  • mentin filmul lacrimal stabil pentru ochi sanatosi

  • reduc simptomele si semnele alergiilor de sezon

Familia lentilelor de contact pentru o zi - DAILIES® include si lentile pentru corectia astigmatismului si prezbiopiei. Afla care este solutia potrivita pentru tine si ai grija de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic. 


Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiza in domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel national de echipamente pentru oftalmologie si optometrie, lentile de contact si solutii pentru intretinerea acestora.

Traditia companiei si experienta profesionistilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producatori internationali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. in prezent, Optimed este reprezentant Alcon in Romania. De asemenea, Optimed reprezinta si distribuie produsele unor companii de referinta precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.

Oferind produse de inalta calitate, servicii post-vanzare si consultanta, Optimed raspunde atat cerintelor specialistilor cat si nevoilor si exigentelor consumatorilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele si promotiile OPTIMED vizitati:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro

Referinte:

1. Fahmy M, Long B., Giles T., Wang C-H. Comfort-enhanced daily disposable contact lens reduces symptoms among weekly/monthly patients. Eye Contact Lens. 2010; 36 (4):215-219

2. intr-un studiu clinic efectuat in 8 locatii cu 81 de pacienti simptomatici; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2008

3. Studiu de laborator comparativ al profilelor eliberate; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2007

4. Tomlinson A, Khanal S, Assessment of Taer Film dynamics: Quantification Approach. The Ocular Surface April 2005 Vol 3 No 281-95

5. Stiegemeier MJ, Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric management. 2008; 43(9): 84-85

* Bazat pe evaluarile subiective ale frecventei si gravitatii simptomelor oferite de purtatorii simptomatici de lentile de contact cu inlocuire de la 1 la 4 saptamani. Comparativ cu lentilele obisnuite.

** Pe parcursul unei perioade de 18 ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare