Frumusete & Ingrijire

#proceduri slabire #rezultate criolipoliza # criolipoliza #depuneri inestetice criolipoliza

Criolipoliza da rezultate? Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta procedura de slabire

Dorinta de a avea un corp armonios, perfect sculptat si fara depozite de grasime inestetice este un vis pentru orice femeie. Din pacate, pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos acesta nu se indeplineste, intrucat stresul zilnic, agitatia si toate task-urile (atat de la job, cat si de acasa) le consuma intreaga energie.

Constienti de toate aceste lucruri, medicii, alaturi de inginerii si de oamenii de stiinta, au creat solutii pentru a veni in intampinarea unor astfel de situatii. Una dintre acestea este criolipoliza: un tratament de slabire localizata prin racirea celulelor de grasime, ce se realizeaza in clinici de specialitate, intr-un timp foarte scurt si fara efort din partea pacientului.

Daca este efectuata corect, de catre un specialist si cu ajutorul unor aparate performante, procedura de slabire localizata prin criolipoliza conduce la rezultate excelente, ajutand astfel in imbunatatirea aspectului fizic si, desigur, a starii de spirit.

Ce este criolipoliza si cum se realizeaza?

Criolipoliza este considerata a fi cel mai eficient tratament non-invaziv si non-dureros de slabire localizata, la nivel mondial. Cu ajutorul unui aparat prevazut cu doua aplicatoare, grasimea din zona vizata este eliminata in doar cateva sedinte.

Efectul de vacuum al aplicatorului atrage tesutul gras, izolandu-l de tesutul din jur si incetinind circulatia sangvina temporar. Odata izolat tesutul adipos, are loc crioterapia, adica inghetarea celulelor adipoase la o temperatura de pana la -8 grade. Apoi, in mod natural, acestea sunt eliminate prin sistemul limfatic al organismului. O sedinta dureaza, in medie, 60 de minute, este non-dureroasa si nu afecteaza stratul superior al pielii, pacientul putandu-si relua activitatea imediat dupa tratament.

Clinica de specialitate Yiara – ce trebuie sa stim despre tratamentul prin criolipoliza

Yiara, clinica de dermatologie estetica, este printre cele mai renumite si apreciate clinici de catre toate femeile, fiind adesea ajutorul de nadejde al acestora in momentele importante. Pentru ca sunt cei mai in masura sa explice ce presupune acest tratament si ce rezultate are criolipoliza, medicii clinici Yiara ne spun tot ce trebuie sa stim.

Nu dureaza mult, iar rezultatele sunt vizibile rapid

Prima sedinta de criolipoliza, ce dureaza in jur de 60 de minute, poate reduce stratul de grasime cu pana la 20% (ceea ce inseamna intre 3 si 15 mm pierduti), primele rezultate fiind vizibile dupa 2 saptamani. Dupa aceasta perioada pacientul decide, indrumat desigur de catre medic, daca mai este nevoie de alte sedinte. Specialistii afirma totusi ca perioada optima in care se pot vedea cel mai bine rezultatele este de 6 saptamani.

Nu exista interdictii in timpul tratamentului si nici dupa

Tratamentul este atat de comod incat in timpul acestuia pacientul se simte relaxat, singura senzatie pe care o resimte fiind o usoara racire a zonei tratate. Neavand reactii adverse (ci doar o usoara inrosire a pielii, in cazuri rare), pacientul isi poate relua activitatea imediat dupa sedinta de criolipoliza.

Interdictiile apar in cazul persoanelor care nu sunt apte pentru acest tratament. Astfel, femeile insarcinate, cele care alapteaza, persoanele cu cancer, diabet, eczeme, epilepsie, boala Raynaud, cu boli ale pielii in zona tratata, cu probleme renale sau ale ficatului, cele cu implanturi de metal sau plastic sau cele ce au suferit interventii chirurgicale in ultimele 6 luni in zona ce va fi tratata, nu pot efectua sedinte de criolipoliza.

Sedintele de criolipoliza se pot efectua de 2, maxim 3 ori pe an, pe o singura zona

O singura zona a copului (abdomen, coapse, solduri, fese, genunchi, picioare) poate fi tratata de maxim 3 ori pe an (in cazul unui strat foarte gros de grasime). Cu toate acestea, in cadrul unei vizite la clinica, se pot efectua mai multe sedinte de criolipoliza pe zone diferite. Intervalul dintre sedinte este in medie de 45-60 de zile.

Aceasta procedura are mai multe avantaje decat dezavantaje

Practic, singurul dezavantaj in cazul unui tratament prin criolipoliza este pretul pe sedinta, care poate parea putin cam mare. tinand cont, insa, de rezultatele obtinute cu ajutorul acestei proceduri si de faptul ca exista nenumarate alte metode ce presupun investitii imense, totul poate fi privit cu optimism.

Dintre avantaje, medicii clinicii Yiara amintesc:

  • cea mai eficienta metoda de slabire localizata non-chirurgicala;
  • lucreaza doar asupra zonelor cu probleme, fara a afecta tesutul din jur;
  • o singura sedinta poate duce la o reducere de pana la 25-40% din tesutul adipos;
  • este un tratament non-invaziv si non-dureros, astfel ca pacientii isi pot relua imediat activitatea;
  • se poate efectua pe aproape orice zona a corpului;
  • nu necesita realizarea unor analize anterior tratamentului si nici nu presupune anestezie.

Asadar, acum ca orice femeie stie ce este criolipoliza, isi poate transforma visul de a avea un corp frumos in realitate, intr-un timp scurt si fara durere!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului