Frumusete & Ingrijire

#combatere celulita #lotiune anticelulita #grade celulita # cum scapi de celulita #celulita # crema anticelulitica

Crema anticelulitica ideala pentru tine

Vrei sa afli care este cea mai potrivita crema anticelulitica pentru tine, si totodata si cea mai eficienta..?! Nimic mai simplu, pentru a indentifica crema care ti se potriveste, trebuie in primul rand sa afli care este gradul de celulita si tipul de piele in care te incadrezi.

Pielea normala este neteda si elastica bine irigata cu sange, are o culoare roz si o transparenta uniforma, iar pielea sensibila, este o piele usor iritabila, foarte susceptibila la diversi factori agresivi: radiatii ultraviolete, frig, vant, ce prezinta si fragilitate capilara.

Dupa indentificarea tipului de piele mai este doar un pas pentru alegerea cremei anticelulitice ideale pentru tine.

Gradele de celulita se determina usor prin strangerea intre degetul mare si cel aratator a diferite parti din corp, parti predestinate aparitiei celulitei (fese, coapse, abdomen, brate).

Exista 4 grade de celulita, de la gradul incipient de celulita, unde aspectul de coaja de portocala este sesizabil doar la stangerea puternica a partii interioare, acest grad de celulita se elimina relativ usor, printr-o alimentatie echilibrata si prin masaj anticelulitic profesional, pana la gradul 4 de celulita care este cel mai avansat ducand la o senzatie dureroasa a pielii , nodulii celulitici fiind foarte evidenti, iar vasele de sange se sparg cu trecerea timpului, ducand la un aspect inestetic al pielii.

Dupa indentificarea tipului de piele si a gradului de celulita, Guam va propune tratamente anticelulitice individualizate pentru fiecare tip de piele si grad de celulita, tratamente pe baza de alge Guam si ingredienti marini naturali. Namolul de Alge GUAM este de doua tipuri, atat pentru o piele normala cat si pentru o piele sensibila, iar pentru un grad avansat de celulita se recomanda Namolul Actiune Rapida.

Namolul de Alge Guam are multiple efecte benefice:

  • reduce inestetismele provocate de celulita
  • creste elasticitatea pielii
  • scaderea in centimetri
  • detoxifiaza si tonifica zonele afectate de celulita
  • imbunatatette circulatia sangvină.

Namolul de Alge Guam se aplica pe zonele afectate de celulita intr-un strat subtire, apoi se infasoara cu o folie transparenta si se lasa sa actioneze 45 de minute. In cazul Namolului cu Actiune Rapida timpul de actionare este de 10-15 minute, apoi se indeparteaza la dus cu apa calduta.

Ca o completare a tratamentului se recomanda masarea zonelor afectate de celulita cu Crema Gel cu Namol de Alge Guam.

Crema anticelulitica trebuie aleasa in funcite de tipul pielii, aceasta fiind impartita in: crema anticelulitica pentru piele normala si crema anticelulitica pentru piele sensibila.

Pentru mai multe detalii despre tratamentele anticelulitice ideale pentru tine accesati guam.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului