Frumusete & Ingrijire

#Corina Caragea masca par #Corina Caragea par #masca par #corina caragea

Corina Caragea nu este, de fapt, bruneta! Secretul parului sau mereu stralucitor

Corina Caragea marturiseste ca primeste milioane de mesaje referitoare la modul cum isi ingrijeste parul. Prezentatoarea tv a marturisit care este, de fapt secretul aspectului mereu ingrijit al poadoabei capilare.


“Nu este un mare secret. Sunt o mare norocoasa pentru ca moștenesc de la parinții mei podoaba capilara. Pe lânga asta am și grija de ea. Pe blog am postat masca pe care eu mi-o prepar acasa, insa nu este o mare filozofie. E ieftina, ușor de preparat, insa cred ca stralucirea despre care vorbești și sanatatea care se vede pe parul meu vine atât din moștenirea genetica, dar și din interior. Eu cred ca oricât ai incerca sa cumperi aceasta sanatate, de fapt ești singurul care o poate produce. Daca noi nu suntem ok pe interior, se vede pe piele, pe par, in exterior”, a declarat Corina Caragea pentru libertatea.ro.

Pe blogul sau, corinacaragea.ro, prezentatoarea tv scrie marturiseste ca “masca o prepar singura din : ulei de ricin, ulei de masline, galbenusuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasa si vitamina E. Gramajele difera in functie de podoaba capilara a fiecaruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata si colorata, dar na, baba sufera la frumusete. Lasand gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat aceasta combinatie. Alaturi desigur de protectia pe care i-o ofer parului meu  -sa il spal , sa il tund la 3 luni, sa il feresc la plaja, dar si in piscina, sa nu il incarc excesiv cu produse de styling si sa nu il chinui cu transformari bruste . Succes!”.

„Asta este culoarea mea naturala. Ma vopsesc rar pentru ca mai am niște fire albe, insa mama m-a facut bruneta, deci parul meu este castaniu inchis, iar atunci când il vopsesc, tot castaniu inchis aleg. Știu ca se vede negru mai intens la televizor din cauza luminilor puternice, insa el este castaniu. In toate pozele mele din copilarie sunt bruneta”, a marturisit Corina Caragea pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului