Frumusete & Ingrijire

#corecteaza gusa #corecteaza barbia dubla #Velashape 3

Corecteaza barbia dubla și gușa cu Velashape 3! Artist-Touch.Ro

Ai spune că femeile sunt privilegiate, nu-i așa?! Reprezintă sexul frumos. Bărbații sunt de părere că Mama Natură le-a înzestrat cu cele mai frumoase forme și trăsături, în vreme ce ei sunt imaginea forței brute. Așa delicate cum sunt, în ochii bărbaților lor femeile reprezintă perfecțiunea. 

Cu toate acestea, realist vorbind, sunt și femei mai puțin binecuvântate: femei plinuțe, femei fără talie, femei cu bărbie dublă, femei cu gușă, femei cu celulită pe abdomen, coapse și/sau fese și așa mai departe. Tocmai pentru genul acesta de doamne și domnișoare, mai puțin norocoase, industria frumuseții și a remodelării corporale a luat amploare, dezvoltând și utilizând tehnologii inovatoare și eficiente pentru a corecta acele defecte pe care femeile nu le pot depăși emoțional și psihic. 

Știu că îți urăști bărbia. Știu că îți urăști gușa, spus pe românește. Însă acum există un tratament care te-ar putea ajuta să scapi de acest defect pe care tu îl consideri cel mai inestetic din lume. 

Un simplu defect poate fi un adevărat handicap!

Atunci când frumusețea este o problemă pentru tine, o simplă imperfecțiune, poate banală pentru cei din jur, poate fi un adevărat handicap pentru tine. Un handicap care îți răpește bucuria vieții și curajul de a te manifesta la capacitatea ta maximă. 

Calitatea vieții tale nu trebuie să fie știrbită de faptul că ai o bărbie dublă. Însă dacă nu ai reușit să îți accepți această imperfecțiune, atunci corecteaz-o! Pentru nimic în lume nu trebuie să continui să trăiești așa! Nu îți trebuie putere interioară sau curaj pentru a-ți remodela bărbia. Trebuie doar să te hotărăști când anume vrei să faci prima ședință cu Velashape 3. Și dacă banii sunt o problemă pentru tine, accesează rubrica Velashape 3 preț și află cât de puțin te va costa să-ți recapeți încredere în tine, iubirea și stima de sine!

Corectează bărbia dublă și gușa cu Velashape 3, o procedură inovatoare și eficientă!

Image result for velashape 3 artist touch

Pentru o zonă mică, așa cum este gușa, prețul este mai mult decât decent. Sunt de ajuns de la 4 până la 8 ședințe pentru a corecta și înlătura aspectul inestetic al pielii lăsate de sub bărbie. Știu, atunci când te privești în oglindă nu îți vezi ochii frumoși sau zâmbetul cald, toată atenția ta este acaparată de bărbia dublă pe care ai impresia că o observă toți cei din jurul tău. 

Imaginează-ți că investești nu doar în frumusețea ta, ci mai ales în viitorul tău, în starea ta de bine, în iubirea ta de sine, în respectul tău de sine și în toate acțiunile pe care le vei întreprinde în viitor și care vor fi încununate de succes doar pentru că tu vei fi mândră și încrezătoare în forțele proprii. Meriți ca atunci când te uiți în oglindă să te vezi exact așa cum ești: frumoasă și perfectă!

Iată care sunt caracteristicile procedurii Velashape 3: 

 • Tonifiază pielea de la nivelul feței, așa cum este bărbia, dar și pe cea de pe abdomen, fese, coapse, pulpe, gambe și chiar brațe.
 • Elimină aspectul de portocală al pielii.
 • Elimină celulita.
 • Corectează pielea lăsată.
 • Elimină între 1,5 și 2,6 centimetri din circumferința zonelor cu probleme.
 • Remodelează eficient zonele cu probleme.
 • Ajută în procesul de scădere în greutate.
 • Redă elasticitatea, fermitatea și luminozitatea pielii.
 • Reduce stratul adipos din piele.
 • NU doare.
 • Utilizează cele mai noi și mai bune tehnologii.
 • Rezultatele pot fi vizibile chiar de la prima ședință. 

Corectează bărbia dublă și gușa pentru a trăi cu fruntea sus!

În funcție de gravitatea problemei și de zona afectată, pot fi realizate între 4 și 8 ședințe, la o distanță de 7 până la 14 zile una de alta. Numărul de ședințe este stabilit de terapeut, împreună cu pacientă. 

Procedura aceasta a fost inventată tocmai pentru a putea ieși în lume cu fruntea sus, pentru a putea păși pe strada succesului tău cu încredere în tine și demnitate. Pentru nimic în lume nu ar trebui să trăiești cu capul în pământ. NU este o rușine să apelezi la tehnologie și proceduri medicale pentru a corecta o imperfecțiune care îți știrbește din bucuria vieții. 

Programează-te și stabilește împreună cu terapeutul care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a scăpa de bărbia dublă și de gușă! 

Coșmarul tău se încheie acum!

Succes! Salon Infrumusetare Artist Touch

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

 •  
 •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare