Frumusete & Ingrijire

#himalaya #concurs #Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company

CONCURS: Ce plante cu beneficii pentru sanatatea orala cunosti?

Ori de cate ori simtim nevoia de un pic de mai bine, ne intoarcem la natura! Fie ca e vorba despre o plimbare in parc, despre un pic de aer proaspat lasat sa patrunda in incapere sau despre ingrijire cu ajutorul plantelor.

Acasa.ro si Himalaya te invita la concurs! Povesteste-ne ce plante cu beneficii pentru sanatatea orala cunosti si care este plusul pe care simti ca il aduc pentru starea ta de bine si poti castiga un voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro + o Pasta pentru dinti sensibili si o Pasta de dinti Ingrijire Completa!

Premii: Inscrie-te acum la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Himalaya constand intr-un voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro + o Pasta pentru dinti sensibili si o Pasta de dinti Ingrijire Completa.

Perioada de inscriere: Concursul se desfasoara in perioada 26 aprlie-09 mai 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe 10 mai, in pagina de concurs.

Castigatorii concursului sunt: Susnea Otilia, Rodica Granpier si Aghinitei Maria . Felicitari! Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii sunt rugati sa ne scrie un e-mail la adresa concursuri@acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare