Frumusete & Ingrijire

#acnee #microdermoabraziune #combatere acnee #proceduri cosmetice

Combate acneea prin proceduri cosmetice avansate. Incearca microdermoabraziunea!

Acneea este o afectiune a epidermei care se manifesta cu precadere in anii adolescentei, insa ea poate aparea chiar si la varsta adulta, pe fondul unei dereglari hormonale sau a altor probleme de ordin medical. Foarte multa lume incearca sa trateze acneea acasa, cu ajutorul unor creme sau medicamente care promit sa stearga orice inflamatie de pe fata, insa rezultatele nu sunt cele asteptate.

Pentru a combate eficient acneea este nevoie de proceduri cosmetice avansate, capabile sa trateze problema in profunzime, nu doar la suprafata. O astfel de procedura este microdermoabraziunea.

Ce este microdermoabraziunea

Tehnologiile moderne din domeniul cosmeticii sunt o mina de aur pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni ale epidermei. In cazul in care ai acnee, este bine sa stii ca aceasta poate fi tratata cu succes cu ajutorul microdermoabraziunii.

Este vorba despre o procedura de resurfacing facial, adica de indepartare a stratului superior al epidermei printr-o abraziune usoara. Odata indepartat stratul superior al pielii, porii sunt curatati in profunzime, iar sebumul si toate celelalte impuritati care favorizeaza inflamarea pielii sunt indepartate cu succes.

Tratamentul de microdermoabraziune se realizeaza exclusiv in centrele de infrumusetare si este nedureros. Un avantaj major al acestei proceduri cosmetice este acela ca pielea nu ramane rosie sau iritata, astfel ca dupa incheierea sedintei iti poti relua activitatile obisnuite.

Dupa o sedinta de microdermoabraziune este bine sa faci o pauza de 2-3 zile, pentru a permite pielii sa se refaca. Ingrijirea tenului este foarte importanta in pauza dintre tratamente, asa ca este bine sa te demachiezi cu un produs de calitate si sa-ti hidratezi intensiv pielea, pentru a preveni uscarea ei.

Este recomandat sa eviti mersul la sala sau efortul fizic care poate determina transpirarea fetei, precum si sauna ori solarul. Incearca sa nu-ti atingi tenul cu mainile murdare, pentru a nu bloca porii.

Efectele senzationale ale microdermoabraziunii

Pentru a putea vedea rezultate satisfacatoare, este nevoie sa urmezi mai multe sedinte de microdermoabraziune. Procedura nu doar ca te va scapa de acnee, dar va avea si alte beneficii:

  • scapi de pigmentarile inestetice
  • scapi de cicatrice
  • tenul va avea un aspect curat si proaspat
  • pielea va fi mai ferma si mai elastica
  • scapi de ridurile fine
  • regenerarea celulara va fi mult mai rapida
  • pielea va fi hidratata si luminoasa

Sursa foto: vllasercosmetic.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare