Frumusete & Ingrijire

Coafura de top in 2008

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi tunsoarea si vrei sa fii la moda in acest an, este bine sa stii ca pentru a obtine un rezultat multumitor trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Tunsoarea iti poate schimba radical imaginea, astfel incat: ori te gandesti de doua ori inainte sa treci pragul salonului, ori faci o prospectie in ceea ce priveste noile tendinte. In cazul in care ai optat pentru a doua varianta, iata cateva sfaturi care iti pot fi de un real folos:
  • Bobul. Si in 2008 se poarta aceasta tunsoare, insa cu anumite modificari: poate fi mai lung, cu taietura mai grosonala sau in versiunea rock-chic. Bobul este potrivit pentru pentru persoanele cu forma fetei rotunda, pentru ca ajuta la alungirea fetei. Pentru a obtine aceasta coafura acasa, ai nevoie o placa de indreptat parul foarte buna, pentru ca daca acesta nu este foarte drept, echilibrul bob-ului se va strica si efectul nu va mai fi acelasi.
  • Bretonul franjurat Se pastreaza traditia de anul trecut ca si in cazul bobului. Aceasta coafura pune in evidenta bretonul, de aceea trebuie mereu aranjat. Mai mult, pentru a scoate in relief suvitele inegale ale bretonului trebuie sa folosesti fixativ sau spuma de par . Pe parcursul anului, bretonul se va transforma treptat si va avea franjuri grosolane si suvite din ce in ce mai ciufulite.
  • Parul lung si drept. Se poate spune ca parul lung nu se va demoda niciodata. Si anul trecut s-a purtat parul lung cu cararea pe mijloc, inspiratie a anilor ’70, ca de altfel si in acest an. Pentru ca suvitele lungi dau o puternica senzatie de alungire a fetei, persoanelor care au fata ovala nu le este indicata o asemenea tunsoare. In 2008, nuantele naturale vor fi la mare cautare. Astfel incat, maronul, brunetul si roscatul trebuie sa fie cat mai naturale. In ceea ce priveste persoanele care doresc sa se vopseasca in blond, acestea au la discretie o paleta larga de nuante: platinat, toate tonurile naturale (aluna, blond inchis sau mai deschis etc), cu radacini inchise la vedere. Suvitele continua sa aiba un aspect natural si discret. Esti mereu la moda si nu ratezi nicio revista care apare despre noi coafuri , vino cu sfaturi noi pentru colegele tale "de suferinta" scriind mai jos. Care este secretul intretinerii parului tau?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului