Frumusete & Ingrijire

#piele #ingrijire piele #piele sanatoasa

Cele mai bune sfaturi pentru o piele sanatoasa, fara probleme

Nimic nu se poate compara cu sanatatea si frumusetea fara cusur a pielii tale, motiv pentru care te invitam sa afli cateva dintre sfaturile primite de la specialisti si sa le alegi pe acelea care crezi ca se potrivesc cel mai bine tipului tau de piele.

Si cum frumusetea este dorinta oricarei femei, atunci nu ne mai mira faptul ca un numar tot mai mare din randul acestora nu ezita sa cheltuie sume substantiale pe diverse tratamente profesionale, in scopul mentinerii unui aspect cat mai sanatos al pielii. Acneea, punctele negre, pielea uscata, aparitia prematura a ridurilor sunt doar cateva dintre problemele care afecteaza majoritatea femeilor, indiferent de varsta. Astfel, daca te confrunti cu probleme de genul acesta, incearca sa gasesti cat mai curand posibil o solutie salvatoare, pentru a evita cronicizarea acestora.

Se pare ca cele mai multe probleme ale pielii se datoreaza, in special, ingrijirii necorespunzatoare, dar si a unor dereglari hormonale.

Anumite ingrediente naturale pot fi un inamic extrem de eficient impotriva diverselor afectiuni ale pielii, astfel incat, inaite de a cere ajutorul unui dermatolog sau a incerca diverse tratamente de piele, foarte scumpe, merita sa le incerci si sa te bucuri de efectul lor miraculos.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare