Frumusete & Ingrijire

#depuneri adipoase #dermocell #celulita #vergeturi

Cel mai eficient tratament impotriva depunerilor adipoase, celulitei si vergeturilor

Cum vara se apropie cu pasi repezi, cu toate incepem sa ne gandim cum ne mai vine oare costumul de baie de anul trecut. Aceasta proba este o mare provocare pentru orice femeie. Oricat de multa miscare am face si oricat am tine la dieta noastra, exista mereu zone care nu arata asa cum ne-am fi dorit. Cele mai suparatoare probleme sunt depunerile adipoase, celulita si vergeturile. De cele mai multe ori aceste inconveniente nu dispar pe cale naturala, ci au nevoie de folosirea unei aparaturi speciale performante asa cum este Dermocell.

 

Abba Salon este un cabinet de cosmetica si tratamente corporale, care dispune de unul dintre cele mai eficiente aparaturi pentru remodelare corporala. Rezultatele pe care le puteti obtine dupa doar cateva sedinte de tratament cu acest aparat sunt spectaculoase si remarcabile. De aceea va invitam sa testati cat mai rapid efectele Dermocell Bucuresti!

Care sunt principalele beneficii ale folosirii acestui aparat?

In primul rand trebuie remarcat faptul ca pentru a te bucura de avantajele acestui tip de tratament sunt necesare 10-15 sedinte. Numai dupa parcurgerea unui anumit numar de interventii se poate spune ca am ajuns la rezultatele dorite.

Celulita este o afectiune care poate sa apara chiar si la persoanele mai slabe, la cele care au trecut printr-un regim de slabire mai drastic si la cele care fac sport. Cele mai multe femei se plang de aspectul neplacut al pielii, indiferent de varsta, de obiceiuri de viata sau alimentare. Cel mai adesea ameliorarea si eliminarea ei nu se poate face decat apeland la cel mai mai bun tratament – Dermocell Expert Bucuresti.

Iata care sunt aceste avantaje:

  • trateaza orice forma de celulita, chiar si in stadii foarte avansate
  • poate fi folosit si pentru imbunatatirea microcirculatiei locale
  • este eficient si pentru tratarea vergeturilor
  • imbunatateste tonicitatea musculaturii
  • subtiaza si elimina depunerile adipoase
  • are efect de dranaj
  • poate fi folosit cu succes pentru o remodelare corporala eficienta
  • este un masaj relaxant, anti-stres
  • favorizeaza tranzitul intestinal
  • contribuie la detoxifierea organismului.

Efectele deosebite ale acestui tip de tratament se datoreaza in principal aparatului folosit si metodei prin care acesta actioneaza asupa tesutului adipos. Actiunea este una non-invaziva si non-agresiva, prin aspiratie continua, imbunatatirile fiind vizibile rapid, iar rezultatele de lunga durata.

Tratamentul se realizeaza prin actiunea a doua elemente principale: sistemul de vacuum si capatul de tratament sau Key-Modulul, care maseaza tesutul in profunzime, realizand masajul transdermic vacuumat. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona destinata tratatamentului, prin miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund asupra tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire semnificativa a circulatiei sangvine si limfatice.

Asadar acest aparat are rezultate cu totul speciale si remarcabile.

Pentru a obtine forma corporala pe care ti-o doresti, fara celulita, vegeturi si depuneri adipoase inestetice apeleaza si tu la efectele deosebite ale acestui tip de tratament la Abba Salon Spa & Relax!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare