Frumusete & Ingrijire

#ingrijire corporala #ceai alb #produse ingrijire corporala

Ceaiul alb, ideal pentru ingrijirea pielii in zilele friguroase de iarna

Ceaiul alb este ideal pentru ingrijirea corporala, acesta avand nenumarate beneficii atat pentru piele cat si pentru par. Tocmai de aceea, in luna ianuarie, Sabon iti deschide calea catre taramul magic al unui nou mix de arome imbietoare: colectia White Tea. O combinatie armonioasa de smochin, lamaie si iasomie ca note de varf ce scot la iveala aroma delicata a ceaiului alb.

 

Inspira-te din prospetimea campurilor de ceai alb si porneste intr-o calatorie unica la sfarsitul careia iti vei redescoperi o radioasa voluptate!

White Tea si calea spre serenitate

Noua colectie White Tea iti propune un mix de arome fresh, dar robuste, care iti ofera un boost de energie bine venit dupa abundenta sarbatorilor de iarna. Este momentul perfect sa iti redobandesti energia pentru un inceput de an excelent.

In gama White Tea vei regasi toate produsele pe care deja le iubesti si care fac parte din povestea ta cotidiana.

Transforma-ti fiecare zi intr-o experienta extraordinara si ingrijeste-ti nu doar corpul dar si sufletul cu ajutorul noilor produse.

Descopera vigoarea texturilor delicate infuzate cu uleiuri naturale precum avocado, jojoba, acai, migdale si fructul pasiunii alaturi de bogatia ingredientelor naturale – lapte ecologic de ovaz, vitamina E, germeni de grau, saruri din Marea Moarta – in produsele White Tea: ulei de dus, exfoliant, lapte si lotiune de corp, body gelée, unt si crema de maini, sapun lichid, aroma de camera si EAU de Sabon White Tea.

Blandetea ingredientului vedeta – ceaiul alb – amplifica rafinamentul intregii game White Tea atat prin beneficiile supreme asupra pielii tale cat si prin oferirea ragazului de a-ti reimprospata gandurile in orice clipa a zilei. Bucura-te de unicitatea Sabon reinterpretata prin colectia White Tea si asigura-ti un inceput de an intens!

Afla povestea tuturor produselor din gama White Tea pe www.sabon.ro.

Enjoy the serenity!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare