Frumusete & Ingrijire

#aparat dentar #aparat dentar safir #bracket-uri safir #corectia dintilor

Ce trebuie sa stii despre aparatul dentar Safir

Aparatul dentar Safir este o modalitate moderna si eficienta de a corecta imperfectiunile danturii. Este usor de purtat, nu se coloreaza si nu permite sedimentarea de alimente si calcar. In plus, este discret, aproape invizibil, datorita cristalelor de safir.
 

Ce este aparatul dentar Safir


Aparatul dentar Safir este un aparat invizibil de corectare a danturii, care ofera zambetul perfect pe care ni-l dorim. Acest aparat este ideal pentru persoanele care isi doresc un aparat cat mai discret, care sa nu atraga privirile curioase ale celor din jur.

Aparatul dentar Safir este potrivit pentru orice persoana care isi doreste sa isi perfecteze dantura si care pune mare pret pe imaginea estetica. Aparatul asigura un zambet impecabil si un aspect delicat, care nu te va face sa te simti jenat atunci cand zambesti.

Aparatul dentar Safir este ideal pentru persoanele active, care petrec mult timp in compania altor persoane si pentru care aspectul fizic este foarte important. Mai mult, aparatul dentar Safir este si preferatul vedetelor de la Hollywood, care nu se sfiesc sa isi etaleze dantura.
 

Ce sunt bracket-urile Safir


Bracket-urile sunt mici piese care se lipesc pe dinti si care permit fixarea unor arcuri sau ligaturi prin intermediul carora se indreapta dintii. La inceput bracket-urile au fost fabricate din metale inoxidabile, la fel ca si arcurile folosite in ortodontie . Tehnologia bracketurilor a evoluat, asfel ca pacientii vor gasi diverse modele, din ce in ce mai delicate si care sunt din ce in ce mai putin vizibile. Unele dintre cele mai inovatoare si moderne tipuri de bracketuri sunt cele din safir.

Bracketurile aparatului dentar Safir au o culoare asemanatoare dintilor si un efect cameleonic, astfel ca nu se pot distinge de la distanta. Safirul este al doilea mineral ca duritate, dupa diamant, astfel ca este ideal pentru aparatele dentare. Pentru aparatul dentar, fiecare cristal de safir este prelucrat si slefuit la temperaturi ridicate , pentru a obtine un bracket clar si dur.
 

Beneficiile aparatului dentar Safir


Aparatul dentar Safir este solutia ideala pentru corectarea danturii, prin aplicarea de presiune continua asupra dintilor. Pe durata tratamentului, dintii nu vor mai avea spatii intre ei si se vor indrepta foarte frumos.

Pe langa indreptarea danturii, aparatul dentar Safir previne caderea dintilor strambi care nu au loc pe arcada, slabirea maxilarului, cariile sau paradontoza. De asemenea, previne si durerile dintilor atunci cand mananci.

Un alt beneficiu al aparatului este ca aliniaza dintii, pentru o inchidere perfecta a maxilarului. In acest fel, dintii vor fi mai sanatosi, mai rezistenti si mult mai usor de ingrijit. De asemenea, aparatul dentar Safir nu se coloreaza, nu permite depozitarea de alimente sau calcar si este foarte usor de purtat.
 

Cat costa aparatul dentar Safir


Pretul montarii unui aparat dentar safir variaza intre 3000 si 4200 de lei, pentru o singura arcada, in functie de clinica la care apelezi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului