Frumusete & Ingrijire

#aparat epilare definitiva #epilare definitiva #epilare definitiva laser

Ce servicii poti oferi cu ajutorul unui aparat epilare definitiva cu dioda laser

Tehnologia a avansat chiar si in privinta echipamentelor din saloanele cosmetice, acestea venind in ajutorul patronilor si oferindu-le posibilitatea de a-si largi gama de servicii prin aparate de epilare definitiva dioda cu laser. Reprezentantele sexului feminin prefera sa mearga la salon sa se epileze, mai ales pentru ca este mai comod si se pot relaxa in acelasi timp.

 

Astfel, daca detii un salon de infrumusetare si doresti sa efectuezi proceduri moderne de epilare, ai nevoie de un aparat de epilare definitiva dioda cu laser profesional. Acesta iti va usura munca si va satisface nevoile femeilor care isi doresc sa scape de parul nedorit de pe corp pentru o perioada lunga de timp. Achizitioneaza un aparat pentru epilare definitiva dioda cu laser pentru a avea un salon modern!

Ce avantaje iti aduce un aparat epilare definitiva cu dioda laser

Este important ca atunci cand ai un salon de infrumusetare sa detii echipamente profesionale, de ultima generatie, care sa contribuie la realizarea si oferirea unor servicii calitative. Astfel, daca vei avea un aparat de epilare definitiva dioda cu laser, vei putea efectua proceduri moderne de epilare in salonul tau si te vei bucura de un numar mai mare de clienti.

Totodata, prin folosirea unor astfel de aparate iti vei crea o imagine buna in fata clientilor, prin dorinta de imbunatatire a spatiului si investirea in echipamente profesioniste. Iata ce avantaje iti aduce un aparat epilare definitiva dioda laser:

  • Compania noastra are o experienta vasta in producerea si importarea aparatelor de epilare definitiva dioda cu laser si te poate ajuta sa alegi echipamentul potrivit pentru salonul tau
  • Datorita acestui aparat, poti efectua in salonul tau servicii de epilare definitiva moderne
  • In timpul tratamentului poate fi aplicat manerul de racire pe laser, astfel temperatura poate fi ajustata de pe maner. Acest maner iti poate aduce o noua experienta a indepartarii firelor de par nedorite, eliminand durerea si maximizand efectul de confort.
  • Cu ajutorul unui aparat de epilare definitiva dioda cu laser vei putea satisface nevoile clientilor usor si rapid, in doar 5-6 sedinte
  • Laserul are 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) si este potrivit pentru toate tipurile de par si pentru orice textura a parului
  • Suntem unic importator de aparatura MEDICO LASER pentru dotarea tehnologica a saloanelor de infrumusetare
  • Tratamentul cu un aparat de epilare definitiva dioda cu laser este confortabil si sigur, fara durere
  • Utilizeaza generatoare superioare pentru lasere, importate din SUA pentru a asigura o performanta remarcabila, chiar si in conditii de uzura ridicata sau in diverse conditii dificile de munca
  • Ai posibilitatea sa-ti alegi aparatul de epilare definitiva dioda laser in functie de bugetul de care dispui
  •  Detinem certificarea medicala CE si ISO 13485, TUV care garanteaza calitatea produselor
  • Aparatul de epilare definitiva dioda cu laser detine un software inteligent cu meniu simplu si usor navigabil, foarte usor de folosit.

Comanda un aparat de epilare definitiva dioda laser pentru salonul tau!

Pentru ca afacerea ta sa aiba succes, mai intai trebuie sa oferi servicii care sa acopere nevoile clientilor si sa-i ajute sa ajunga la rezultatele dorite. Indepartarea parului nedorit de pe corp a devenit un lucru apasator pentru foarte multe persoane, iar cu ajutorul unui aparat de epilare definitiva dioda cu laser poti rezolva imediat aceasta problema.

Alege echipamente pentru salonul sau clinica ta de la compania noastra si vei beneficia de o demonstratie gratuita a functionarii aparatului pentru epilare definitiva dioda cu laser. Pentru mai multe detalii ne poti contacta 0728536849 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail  office@aparate-epilare.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare