Frumusete & Ingrijire

#implant dentar #aplicare fatete dentare #fatete dentare # nevoie implant dentar

Ce reprezinta un implant dentar?

Implanturile dentare sunt de fapt, radacini create de un specialist, pentru a va inlocui dintii in mod natural. Implanturile dentare reprezinta o solutie pe termen lung pentru lipsa dintilor. Acestea sunt durabile, stabile si puternice si sunt construite pentru a dura multi ani, cu toate acestea, ocazional, vor necesita imbunatatiri din cauza uzurii normale.

Implanturile dentare ofera multe beneficii spre deosebire de alte lucrari dentare. Acestea functioneaza ca o radacina naturala a dintilor, eliminand probleme asociate cu lucrarile dentare detasabile, cum ar fi protezele. Un implant dentar poate fi folosit din mai multe motive printre care: inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa fara a afecta alti dinti, rezolvarea unor probleme de muscatura cauzate de spatiile lipsa, pentru a restabili zambetul increzator al pacientului, pentru a imbunatati vorbirea sau pentru a sustine sigur si confortabil un pod sau o proteza. Bineinteles, fiecare pacient are motivele sale personale pentru care apeleaza la implantarea dentara, insa sustinut practic si informational de un stomatolog bine pregatit, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

O varianta de scurta durata a implanturilor este lucrarea cu fatete dentare, insa depinde foarte mult de problema care se incearca a fi remediata. Daca aveti dinti sanatosi, dar au probleme de natura cosmetica, cum ar fi petele, fatetele dentare sunt o optiune excelenta pentru a oferi in scurt timp, un zambet frumos. Similar coroanelor dentare, fatetele pot fi aplicate atat pe dintii de sus, cat si pe dintii de jos, iar aspectul lor imita dintii naturali. Durata de viata a fatetelor dentare este de aproximativ 10 ani, dupa care se pot inlocui foarte usor. Daca problemele se complica si va este afectata sanatatea orala, cum ar fi pierderea dintilor, este necesar sa alegeti implanturile, care sunt dinti perfect functionali, cu o durata de viata de aproximativ 25 de ani.

In timp ce pastrarea dintilor naturali este intotdeauna recomandata, implantul dentar este cel mai bun lucru de facut atunci cand nu exista o alta optiune. Avand in vedere ca implanturile sunt permanente, pot preveni frecvente probleme ce apar din cauza unei danturi bolnave. Specialistii clinicii stomatologice Velvet Dental //velvetdental.ro/ recomanda implanturile dentare in favoarea protezelor datorita multor avantaje pe care le ofera pacientilor. Evitand protezele si apeland la implanturi pacientii se pot bucura de o solutie pe termen lung cu un confort sporit la nivel estetic si functional, toate acestea pentru ca imita indeaproape dintele natural.

In general, dar mai ales dupa procesul de implantare, este nevoie ca pacientii sa aiba o atentie sporita la ingrijirea corecta a intregii guri si la mentinerea unei diete care permite vindecarea rapida.

Cand vine vorba despre sanatatea orala a pacientilor, dar si o stare generala de bine, nimic nu invinge implanturile dentare de la clinica stomatologica Velvet Dental din Bucuresti. Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta procedura, sunati si programati o intalnire cu un specialist in implantologie. Aici veti gasi cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra orala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare