Frumusete & Ingrijire

#safetox #dispozitiv antirid

Castiga un dispozitiv antiriduri Safetox, in valoare de 1.278 de lei!

Pentru a obtine gratuit acest dispozitiv trebuie doar sa te abonezi la newsletterul MAGzone pana la data de 28 mai 2014, prin oricare dintre modalitatile de abonare prezentate pe site-ul magzone.ro.!

Intra chiar acum pe magzone.ro. Vei gasi aici o oferta incredibila de produse de top grupate pe categorii (Computere & Periferice, Telefoane, Tablete, Electronice, Casa si Gradina etc.) la preturi imbatabile! Astfel:

  • Cauti un laptop, o tableta, un iPod?
  • Un calculator, un videoproiector, o camera foto?
  • Sau poate un robot de bucatarie ori un aspirator cu sac?
  • Un uscator de par, o centura de masaj, un dispozitiv anti-riduri?
  • O tigaie wok, un cantar de baie?
  • O carte excelenta despre cresterea si educarea copiilor?

Indiferent ce cauti, Magzone.ro are cea mai buna oferta pentru tine!

Imaginile sugestive, informatiile amanuntite si mai ales preturile afisate te vor convinge ca esti in locul optim pentru a face o achizitie super-avantajoasa!

Iar daca te abonezi GRATUIT la newsletterul site-ului pana pe data de 28 mai a.c., obtii dreptul de participare la loteria “Te abonezi si castigi” avand ca premiu un dispozitiv anti-riduri Safetox, in valoare de 1.248 de lei!

Important!Participarea la aceasta loterie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Marele premiu: un dispozitiv revolutionar antiriduri!

Safetox (vezi foto) iti sterge pur si simplu ridurile de pe fata. El utilizeaza un procedeu medical numit electro-inhibitie, care presupune trimiterea de impulsuri electrice catre anumiti muschi, prin intermediul unui petic adeziv plasat pe fruntea ta. Iar aceste impulsuri au o actiune dubla: pe de o parte, inhiba muschii care contureaza ridurile si care “obosesc” fata si, pe de alta parte, stimuleaza muschii care ridica pielea.

Safetox este rezultatul a 5 ani de cercetari efectuate de laboratoare independente, iar testele medicilor dermatologi au aratat fara dubiu ca, dupa doar doua sedinte a cate 5 minute fiecare, ridurile se reduc cu pana la 11%.

Poate ca 11% nu suna extraordinar, dar atentie: dupa folosirea regulata timp de 6 saptamani – si retine, vorbim de doar 5 minute pe zi – testele au indicat o reducere a ridurilor cu 65%! Este o imbunatatire radicala, trebuie sa recunosti...

Si lucrurile nu se opresc aici - cu cat perioada de utilizare a dispozitivului Safetox este mai lunga, cu atat mai mari sunt imbunatatirile. Dupa 12 saptamani te poti astepta la o reducere a adancimii ridurilor de 83,3% si la o reducere a lungimii lor de 81,3%, simultan cu o netezire generala a tenului. Cateva sedinte scurte cu Safetox au rezultate mai bune decat cateva luni de tratament cu creme de cea mai buna calitate...

Intra chiar acum pe magzone.ro!

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter!

Si in data de 3 iunie 2014, cu ocazia tragerii la sorti, dispozitivul Safetox poate fi al tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului