Frumusete & Ingrijire

#corp sanatos #ingrijire corp #sanatate #produse de ingrijire

Care sunt produse de ingrijire recomandate pentru un corp sanatos?

Cat de importante sunt produsele de ingrijire compuse din ingrediente naturale?

Intrucat traim o viata deosebit de activa, obisnuim sa facem totul pe fuga, fara a mai acorda suficienta importanta acelor produse cu care corpul nostru interactioneaza in fiecare zi. De fapt, majoritatea persoanelor sunt interesate doar de efectul imediat al acestora.

Totusi, atunci cand vine vorba despre corpul si despre pielea noastra, esential ar fi sa luam in calcul efectele pe termen lung ale tuturor articolelor de ingrijire pe care le folosim zilnic. Spre exemplu, cele care cuprind ingrediente chimice si nocive vor avea, odata cu trecerea timpului, efecte nedorite asupra pielii noastre.

Componentele rutinei proprii de ingrijire joaca un rol deosebit de important atat din prisma frumusetii, cat si din punctul de vedere al unei stari de sanatate corespunzatoare. Cu toate ca avem senzatia ca produsele folosite sunt aplicate doar la exterior, pielea noastra functioneaza intocmai unui burete, absorbind fiecare ingredient in parte. Din acest motiv, calitatea ingredientelor din produsele preferate ar trebui sa ne castige atentia ori de cate ori pornim la cumparaturi.

Pielea – cel mai mare organ al corpului

Desi nu constientizam mereu acest aspect, pielea ne protejeaza in mod constant corpul, mentinand la distanta factorii externi ce au efect daunator. Asadar, pentru a beneficia de un aspect mereu tanar, trebuie sa avem grija sa o pastram in permanenta in cea mai buna forma a sa.

Frumusetea naturala este un standard greu de intretinut, indeplinit cu succes doar daca optam pentru produse de ingrijire compuse din ingrediente naturale, fara parabeni sau conservanti.

Expertii in ingrijirea pielii de la CHARM BEAUTY vin in intampinarea tuturor iubitoarelor de frumos cu o gama de produse inalt calitative, realizate doar din ingrediente naturale. De asemenea, niciun articol de pe www.charmbeauty.ro nu este testat pe animale, intrucat compania sustine buna dezvoltare a mediului inconjurator.

Care sunt principalele produse de ingrijire pe care CHARM BEAUTY ti le recomanda?

Ritualul unei bai hidratante si pe deplin relaxante

Fie ca doresti sa evadezi din cotidian si sa te refugiezi in relaxarea oferita de o baie hidratanta, fie ca esti adepta acestei practici stravechi de ingrijire a corpului, exista numeroase articole de infrumusetare la care poti apela pentru a te bucura de un moment unic.

Spre exemplu, pe www.charmbeauty.ro gasesti o gama diversificata de articole destinate unei bai cu adevarat relaxante. incepand cu gelurile de dus ale faimosului brand american Tree Hut, exfoliantele de corp si pana la sarurile de baie efervescente, pielea ta se va bucura cu desavarsire de rasfatul pe care il merita din plin.

Produsele de ingrijire pentru baie au un rol fundamental de hidratare a pielii, redandu-i elasticitatea, indepartand celulele moarte si stimuland productia celulara in vederea obtinerii unui aspect catifelat.

Secretul unui par mereu matasos

Spalarea parului trebuie sa se finalizeze, fara doar si poate, prin aplicarea unei masti speciale. Indiferent daca doresti sa il descalcesti cu usurinta sau doar sa ii asiguri necesarul de nutrienti si de vitamine esentiale, pe charmbeauty.ro vei gasi modelul de masca de par care ti se potriveste cel mai bine.

Dat fiind faptul ca aceste produse nu contin parabenti, conservanti sau alte chimicale, fiind compuse doar din ingrediente naturale, vei proteja firul pe par si ii vei reda stralucirea.

Buze mereu pregatite pentru un sarut pasional

Ce femeie nu s-a confruntat cel putin o data cu senzatia de buze crapate, in special in perioada anotimpurilor de tranzitie? Ei bine, acum poti uita de toate aceste neplaceri cu ajutorul unui balsam de buze hranitor, cu rol intens de hidratare.

Componentele naturale din reteta balsamurilor de buze oferite de CHARM BEAUTY protejeaza pe termen lung aceste organe sensibile ale corpului, asigurandu-le sanatatea prin fiecare utilizare.

O piele ferma si un corp intens hidratat

Desi optam pentru un stil de viata bazat pe o alimentatie corecta si sport, in vederea obtinerii unei pieli ferme si hidratate este absolut necesar sa folosim produse de ingrijire dedicate acestor scopuri.

Asadar, uleiul de masaj, lotiunea, dar si untul de corp trebuie sa faca parte din rutina noastra zilnica de infrumusetare. Toate aceste articole, regasite sub forma unor sortimente inalt calitative pe charmbeauty.ro, contribuie la reconditionarea si la hranirea pielii uscate sau neglijate.

Astfel, ii vei reda corpului tau stralucirea naturala, reintinerind-o vizibil. Totodata, produsele de ingrijire contin proprietati antiinflamatorii, fiind considerate un inamic puternic in combaterea afectiunilor sau a iritatiilor de la nivelul pielii. Bineinteles, beneficiile care iti sunt oferite atunci cand decizi sa folosesti produse de ingrijire compuse din ingrediente naturale sunt numeroase, incepand de la prevenirea uscarii sau deteriorarii epidermei si pana la combaterea cu succes a celulitei inestetice.

De ce CHARM BEAUTY trebuie sa devina furnizorul tau principal de produse de ingrijire?

La momentul de fata, exista numeroase branduri si magazine care iti pun la dispozitie astfel de articole. Totusi, atunci cand vine vorba despre propria sanatate, dar si de asigurarea unei conditii optime a pielii corpului, este recomandat sa colaborezi cu un furnizor de incredere.

Dupa cum am amintit si in randurile de mai sus, pe www.charmbeauty.ro beneficiezi de siguranta ca ai luat decizia cea mai potrivita pentru corpul tau. Gandeste-te ca, odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din stralucire, din elasticitate si din proprietati, ceea ce implica necesitatea hranirii sale in mod constant cu vitamine si nutrienti.

in cazul in care optezi pentru produse de ingrijire compuse din ingrediente naturale, vei elimina cu succes toate neplacerile cauzate de aparitia iritatiilor la nivelul pielii, de uscarea sau deshidratarea sa.

Totodata, un alt avantaj cu care CHARM BEAUTY vine in intampinarea ta se refera la design-ul absolut atragator al gamei de produse comercializate. Cutiile cadou sub forma aranjamentelor cu flori din petale de sapun, sarurile de baie efervescente sub forma unor briose delicioase dar si celelalte sortimente creeaza un univers de poveste destinat tuturor iubitoarelor de frumos.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si rasfata-ti corpul cu produse de calitate, care sa ii asigure o stare de sanatate corespunzatoare! Lasa-te chiar de astazi cuprinsa de magia produselor disponibile pe www.charmbeauty.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare