Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ochi #ingrijire ten #infrumusetare

Bucura-te de un nou ritual de infrumusetare cu gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive de la Doctor Fiterman

Odata cu venirea sezonului rece, variatiile de temperatura, umiditatea crescuta si vantul taios pot duce la sensibilizarea tenului. De aceea este indicat sa te gandesti la inlocuirea produselor de ingrijire obisnuite cu unele care sa raspunda pe deplin noilor nevoi aparute.

 

In plus, hidratarea optima este principala bariera de protectie impotriva agresiunilor externe, iar daca vorbim si de un ten care se confrunta cu aparitia ridurilor, nevoia unei hidratari intense este cu atat mai mare.

Pentru astfel de nevoi a fost creata si noua gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive de la Doctor Fiterman. Noile produse au la baza o formula inovatoare, FARA PARFUM, FARA ALCOOL si FARA PARABENI, ce elibereaza controlat ingredientele active pe o perioada indelungata.

Gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive imbunatateste vizibil aspectul si textura pielii, confera hidratare de lunga durata si ofera tenului o senzatie de catifelare, un aspect proaspat si intinerit, precum si o luminozitate naturala.

Din gama fac parte:

Crema de zi – cu textura lejera, ce intra rapid in piele, contine ingrediente bioactive cu actiune antiaging incorporate intr-o baza lipofila ce compenseaza deficitul de lipide a pielii imbatranite. Elibereaza controlat ingredientele active pe toata durata zilei, conferind tenului hidratare, prospetime, suplete si elasticitate.

Crema de noapte - hraneste pielea obosita si hidrateaza intens, astfel ca tenul este revitalizat complet pana dimineata. Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii in profunzime si refacerea structurii de colagen. Stimuleaza microcirculatia si regenerarea pielii, conferindu-i un aspect radiant si intinerit.

Crema pentru conturul ochilor - are o formula intens reparatoare, pe baza de acid hialuronic ultrapur si extract de Evodia rutaecarpa. Reduce ridurile, stimuleaza intens productia de colagen si microcirculatia de la nivelul pielii, iar cearcanele si liniile fine sunt atenuate vizibil.

Gama are toleranta cutanata excelenta, nu este comedogenica sau iritanta, fiind potrivita pentru toate tipurile de ten.

Te poti bucura de produsele din gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive achizitionandu-le din farmaciile partenere sau direct de aici: https://shopfiterman.ro

Pentru mai multe informatii si ultimele noutati din universul produselor noastre te invitam pe:  https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman    https://www.instagram.com/doctorfiterman

Surse foto: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare