Frumusete & Ingrijire

#beneficii masti #masti #masti de fata

Afla care sunt beneficiile mastilor de fata

Acorda o atentie sporita tenului, deoarece din nenumarate motive care tin mai mult de mediul inconjurator, tenul tau poate suferi diferite eruptii sau leziuni, care pot deveni inestetice. Aparitia acestora poate fi prevenita daca vei folosi un tratament corect sau o masca de fata pentru tipul de ten pe care il ai.

Chipul este primul lucru la care te uiti atunci cand interactionezi cu o alta persoana. In mod sigur, acelasi lucru il fac si cei cu care vorbesti si nu vrei ca tenul vostru sa prezinte leziuni sau iritatii care sa atraga atentia. Pare a fi un motiv destul de bun sa folosesti masti de fata care au ca rol sa previna si sa trateze astfel de probleme.

Solutia pentru tenul iritat

Folosirea mastilor de fata in mod sigur iti vor ajuta tenul si ii vor oferi hidratarea de care are nevoie. Una dintre aceste masti este Azulene Calming Mask, de la Mario Badescu. Aceasta crema iti poate ingriji si in mod sigur iti va calma pielea iritata datorita ingredientele pe care le are. Extractul de musetel, numit azulene, combinat cu balsamul de Peru, care are proprietati anti-inflamatoare reuseste cu succes sa calmeze pielea usor iritata si foarte sensibila. Rezultatele folosirii sunt destul de rapide, iar efectul va fi cu siguranta unul pe placul tau.

Cum sa iti revitalezi tenul obosit

Stresul si oboseala sunt alte motive pentru care tenul tau poate nu mai arata asa cum iti doresti. Este normal! Stilul de viata isi pune accentul imediat asupra modului in care arati, iar tenul are nevoie mai mult ca oricand de putina atentie si ingrijire. Masca de fata Mario Badescu Enzyme Revitalizing este special creata pentru probleme de acest gen. Uleiurile antioxidante de Vitamine A si E, dar si extractele de papaya si grapefruit ii vor oferi pielii tale un aspect odihnit si stralucitor. Se aplica foarte usor dupa ce te speli pe fata, se mentine 20 de minute, iar apoi trebuie doar sa te clatesti cu apa calduta. Pentru rezultate mai bune este recomandat sa o folosesti de 2-3 ori pe saptamana.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare