Frumusete & Ingrijire

#fotoliu masaj #fotolii masaj #masaj

Beneficiile fotoliilor de masaj sub brandul Masatto si cum si-au castigat popularitatea

Cand vine vorba despre relaxare si ameliorarea durerilor de spate in principal, o solutie spre care se orienteaza tot mai multi romani se refera la fotoliile de masaj. Disponibile in cadrul magazinului Masatto intr-o varietate de modele, acestea au devenit in ultima perioada rezolvarea pe termen scurt si lung a durerilor de spate, a stresului si efectelor acestuia asupra organismului, a oboselii, incordarii musculare.

 

In intampinarea celor dornici de o astfel de achizitie vine Masatto si gama completa de fotolii pentru masaj dedicata atat spatiului de birou, cat si locuintei proprii. Beneficiile si functiile la care se preteaza aceste echipamente moderne se regasesc in dreptul fiecarei categorii de pe site, respectiv pentru fiecare model de fotoliu.

Masatto - brand-ul ce imbina cu excelenta tehnologia japoneza cu designul italian

Celebrul brand Masatto, inregistrat atat in tara, cat si in Europa, este nu doar colaborator cu primele 3 fabrici din lume in industria fotoliilor de masaj, respectiv importator oficial cu o gama exclusivista, este si producator a unor astfel de articole ce au castigat lejer aprecierea publicului.

Un exemplu de fotoliu ce ocupa loc de top pe piata de profil este DOMINUS, iar alegerea publicului vizavi de acesta este justificata. Conceput si proiectat in mod deosebit pentru a transforma orice experienta de masaj in ceva aparte, acesta a fost construit astfel incat inglobeaza cea mai avansata tehnologie de masaj din lume. Cu tehnici terapeutice specifice, o estetica aparte si programe de top, beneficiarii resimt din plin efectele pe care chiar si o singura sedinta le are asupra organismului.

Desigur ca nu este unicul model care a reusit sa satisfaca nevoia de relaxare a publicului larg. Mai departe aflam de la specialistii Masatto cateva dintre beneficiile ce insotesc produsele acestui brand.

  • Relaxarea deplina este favorizata de eliminarea stresului

Pentru ca rasfatul sa fie deplin, atat mintea, cat si corpul trebuie sa se destinda in mod adecvat. Pentru asta, cei interesati pot alege dintre optiunile de fotolii propuse pe site-ul Masatto.ro.

  • Relaxarea deplina este favorizata prin eliberarea tensiunii musculare

Atunci cand fotoliul de masaj este utilizat zi de zi, cele mai vizibile rezultate constau intr-o detensionare eficienta a muschilor. Odata cu aceasta, se resimte sedinta de masaj si in modul productiv prin care sunt eliminate crampele musculare si spasmele. Relaxarea nu este insa doar una de moment. Mai ales pe timpul somnului se resimt efectele benefice ale acesteia, prin faptul ca va creste considerabil calitatea odihnei.

  • Relaxarea deplina este favorizata de stimularea fluxului limfatic si imbunatarirea circulatiei sanguine

Prin miscarile specializate ale masajului, realizate datorita tehnologiilor performante pe care le inglobeaza, organismul dispune de cantitati optime de oxigen. Acestea joaca un rol important in ceea ce priveste organele, eliminand totodata cu succes toxinele din corp.

  • Relaxarea deplina este favorizata de efectele masajului asupra respiratiei

Prin alegerea fotoliului de masaj potrivit, functia respiratorie este insemnat imbunatatita. Efectele acestuia se reflecta asupra muschilor din jurul coastelor care favorizeaza o respiratie profunda, ce aduce o contributie insemnata vizavi de oxigenarea creierului.

Desigur ca lista avantajelor pe care le aduce fotoliul cu masaj Dominus sau oricare dintre celelalte optiuni de la Masatto este una mai extinsa. Constituie o investitie de durata pentru o sfera vasta pe persoane: cei care se confrunta cu crampe musculare, cu dureri de cap, epuizati fizic sau psihic, dar si cei care au o varsta inaintata.

Masajul terapeutic aduce o contributie insemnata mai ales asupra starii generale de bine. Producator si distribuitor de incredere pe piata de profil, Masatto intampina nevoi din cele mai variate in atat in cadrul magazinului online masatto.ro, cat si in showroom-urile din tara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare